Vs:Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle? Vs:Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Julkaisija Vastaukset
Pirate0 # Posted on 25.7.2011 at 23.32
Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

Kysymys kuuluu miksi jonkun olisi oikeus saada rahaa musiikin teosta? Onko muka siivoojalla mahdollisuutta hinnoitella palkkansa? Toki, siitä vapaasti… Kun on saatavilla musiikkia tuutin täydeltä niin laillista ja laitonta niin lopputulema on että musiikista on ylitarjontaa. Kun ylitarjontaa on ei tuotteen hinta ei ole korkea, se on lähellä nollaa. Tällöin potin jakajien määrä ei voi olla korkea. Jokainen uusi jakaja vähentää kullekin jäävää osaa, joten kysymys kuuluu ketkä tässä pelissä turhia pelaajia?

Kysymys perustulosta on harhaanjohtava, ne jotka ei osaa tehdä musiikkia niin hyvin että pärjäisivät tulisi tehdä muuta töitä sen päälle. Ja ne jotka omaavat hyvät lahjat, tekevät musiikkiansa niin hyvin että pärjäävät ammatissa yrittäjinä.

70 plus elinikä kahlitsee musiikin tekemistä aivan tolkuttomasti. Musiikkia pitäisi saada tehdä vapaasti typerien lakien turhaa estämättä.