Vs:Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle? Vs:Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Julkaisija Vastaukset
Alejandro # Posted on 1.8.2011 at 17.53
Profiilikuva käyttäjästä Alejandro

Quote:Olipas paksua bullshittiä oman edun ajamisesta.

Mielenkiintoista että haluat kehua immateriaalista taloutta. Ellei hyödyke ole sidottu johonkin materiaan rahan tienaaminen on kuin painaisi rahaa painokoneessa valtavalla syötöllä jolle ei ole loppua. Hyödykkeen tuottaminen on vaivatonta ja tuottoisaa mutta on tosiaankin verrattavissa rahan painamiseen setelikoneessa. mutta kun musiikki on ’nautittu’ tästä ei jää mitään vastinetta kuluttajalle.

Eikös tämä ole aika vanhanaikaista ajattelua? Tietoyhteiskunta sitä ja tietoyhteiskunta tätä, näinhän piraatit saarnaavat. Mutta sinä uskot edelleen 1800-luvun savupiipputeollisuuteen?

Quote:Jotta tästä saataisiin maksimaalinen hyöty, täytyy immateriaalista hyödykettä suojella monin keinoin, muun muassa lain ja esim. drm:n kautta.

Diesel on huolissaan omasta työstä mutta sinä ajata yksittäisten omistajien etuja joissa näkyy juuri tämä rahan helppo ansainta ilman vastinetta, materiaa.

Ja sinä Nolla-piraatti taas et näe sitä, että me ollaan matkalla helvettiin, jos koko ajan haalitaan lisää materiaa ja kulutetaan maapalloa. Ajattele laajemmin! Ihmiskunnan hengissäpysyminen ei todellakaan ole kiinni siitä, kasvaako materiaalinen tai immateriaalinen talous. Materiaalisen talouden jatkuva kasvu tulee ennemmin tai myöhemmin tiensä päähän, joko materian loppumisen muodossa tai ekokatasrofin myötä.

Ja minulle on loppujen lopuksi ihan yhdentekevää, pyöriikö immateriaalisessa taloudessa rahaa vai ei. Pointti on, että jos pitää valita materiaalisen ja immateriaalisen kulutuksen väliltä, immateriaalinen on maapallon kannalta parempi ja kestävämpi.

Sinä Nolla-piraatti ajat yksittäisten (materiaa hyväksikäyttävien) omistajien etuja suojelemalla nykyistä materiaan ja talouskasuun perustuvaa maailmaa. Sen sijaan immaterian tuotanto on PALJON tasa-arvoisempaa, sitä voi oikeasti harjoittaa kuka tahansa, riippumatta levy-yhtiöistä, tuotantofirmoista tai mistään suuren rahan klikeistä. Mutta siksi olisikin hyvä, jos ne, jotka siihen aikaa käyttävät, saavat elantonsa jostain. Olipa se muista töistä, kansalaispalkasta tai vaikkapa esitys- ja käyttökorvauksista. Silloin sitä viitsii luoda lisää immateriaa ja informaatiota muiden ihmisten iloksi ja hyödyksi.