Vs:Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle? Vs:Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Julkaisija Vastaukset
mrZombie # Posted on 5.8.2011 at 12.16
Profiilikuva käyttäjästä mrZombie

Mitä Piraattipuolue antaa muusikolle?

Tyly vastaus: Piraattien tehtävänä ei ole keksiä uusia bisnesmalleja sellaisille yrittäjille, jotka eivät itse jaksa ottaa selvää, millaiseen suuntaan markkinaympäristö on muuttumassa.

Kiltti vastaus: On aika harmillista, ettei piraattien joukosta ole löytynyt juuri ketään sellaista, joka olisi keskittynyt ottamaan selvää nykyisessä immateriaalitaloudessa toimivista bisnesmalleista. Mutta on kuitenkin ymmärrettävä, että piraattiliikkeellä on poliittiset tavoitteet, jotka tähtäävät lakien muuttamiseen nykymaailmaa vastaaviksi. Piraattien tehtävä ei ole auttaa jokaista, joka ei kykene sopeuttamaan omia bisneksiään muuttuvaan markkinaympäristöön. Markkinataloudessa jokainen bisnesmies on itse vastuussa omasta bisneksestään. Jos haluaa menestyä, kannattaa pysyä ajan hermolla ja seurata tarkasti mihin suuntaan markkinat muuttuvat ja sopeuttaa omat bisnekset vastaamaan niitä.

Diesel kirjoitti:
Quote:Olen parin vuoden ajan aidosti yrittänyt löytää piratismista edes jotain järkeä. Edelleen ainut looginen ja ymmärrettävä perustelu piratismin kannattamiseen on yksilön itsekäs halu saada ilmaiseksi.

Hyvin usein näin väittävät ihmiset ovat korkeintaan lukeneet aiheesta pari sekavaa foorumikommenttia tms. ja jättäneet kaikki laadukkaammat ja kattavammat teokset aiheesta lukematta. Boldrinin ja Levinen kirja on ihan tuntematon, samoin Andersonin Free. Masnickin CwF+RtB -malliin ei ole koskaan törmätty. Kinsellan, Tuckerin ja muiden itävaltalaisten jutuista ei ole kuultukaan.

Jos näin on, niin on aika hankala puhua mistään aidosta yrittämisestä.