Vs:Mites Piraattipuolueella menee?

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Mites Piraattipuolueella menee? Vs:Mites Piraattipuolueella menee?

Julkaisija Vastaukset
Mikko Kunnari # Posted on 17.3.2009 at 15.29
Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

Kyllä tässä eteenpäin mennään. Istumatta ircissä sitä voi vaan olla vaikea huomata. Syyllistän taas irkki-ihmisiä, sillä vaikka laitoin tähän keskusteluun linkin sinne, niin eipä sieltä yhtään kommenttia herunut. Irkkaamisen arvo toiminnalle ulospäin on kuitenkin kohtuu lähellä nollaa, mutta aktiiveja se motivoi.

Verkkokauppa on ollut tulossa jo vaikka kuinka kauan (jouduimme odottamaan lainsäädännöstä johtuen toisen tilin avaamista), mutta viimeistään tämän hetken väliaikainen rahapula kyllä antaa potkua sen avaamiseen ja eiköhän se aukea ”jo” tällä viikolla.

Piraattiradion seuraava jakso on tulossa todennäköisesti myös tällä viikolla. Se on ollut suunnitteilla jo jonkun aikaa, mutta emme vain ole löytäneet yhteistä hetkeä, jolloin olisi ehditty se nauhoittaa.

Videoista en tiedä, niitä tuskin on tulossa lisää ihan lähiaikoina.

Mitä kirjoituksiin tulee, jos olen oikein ymmärtänyt niin jonkun sortin suurempi piratismiaiheinen julkaisu (kirja?) on tulossa. Mikäli viittasit blogiin, niin tuo perusteellinen lex nokia -analyysi oli aika työläs, joten sekin osaltaan selittää tässä pientä taukoa. Vieraskirjoittajista on pulaa.

Mitä muuta on tekeillä… Porukkaa on jonkin verran mukana yliopistolakiuudistuksen vastustusjoukoissa ja se vie heiltä aikaa. Lisäksi Tampereen Piraatit valmistautuvat Kuplii-tapahtumaan 27-29.3. Kannattajakorttien kerääntymisen hidastuminen ainakin henkilökohtaisesti vähän jänskittää, mutta sen eteen aktiivit eivät paljon nykyistä enempää pysty tekemään. Se tavoite on nyt pitkälti jäsenien ja kannattajien vastuulla. Seuraavassa hallituskokouksessa varmaankin taas mietitään keinoja vauhdittaa kampanjaa jotenkin.

Tässä siis minun näkemykseni siitä, mitä tapahtuu. Itse veikkaisin, että seuraavat PP:ssä pintaan nousevat asiat tulee olemaan EU:n ja Suomen hallinnon läpinäkyvyys (ACTA, ministeri Anttila, …)