Vs:Music Industry Will Force Licenses on Amazon Cloud

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Music Industry Will Force Licenses on Amazon Cloud Vs:Music Industry Will Force Licenses on Amazon Cloud

Julkaisija Vastaukset
Topi # Posted on 19.5.2011 at 17.33
Profiilikuva käyttäjästä Topi

Näen tässä enemmän haittaa kuin hyötyä, kuten sen, että jos on ostanut liudan määrän musiikkia kaupoista ja haluaa siirtää ne pilvipalveluun, että hyötyy kännykän, kannettavan yms. kautta maailman ilman esteitä.

Offtopiccia

Ote Voddlerin sivuilta:

Question: Why doesn’t Voddler work on Linux-platforms?
Asnwer: Sadly, Voddler does not work on Linux-based machines.

The content companies, from which we license all the films that we show, still doubt the copy protection and DRM-security on Linux-platforms. They have therefore not given us rights to show films on Linux-platforms yet.

We are working with them to show that they do not have to be concerned about faulty copy protection on Linux.

Suomeksi:

Kysymys: Miksi Voddler toimi Linux-alustoissa?
Vastaus: Valitettavasti Voddler ei toimi Linux-alustaisissa koneissa.

Sisällön tuottajat/yritykset, joiden kanssa lisenssoimme kaikki ne filmit, joita esitämme, ovat yhä epäileväisiä kopionsuojausta ja DRM-turvallisuutta Linux-alustoissa. He eivät vielä ole antaneet meille oikeuksia näyttää filmejä Linux-alustoissa.

Työskentelemme näyttääksemme heille, että ei ole syytä olla huolissaan viallisesta kopiosuojauksista Linuxeissa.

Offtopic End

Yhä enemmän kansalaiset katsovat muuta kuin Suomessa olevia palveluita. Ulkomaalaisten suomalaisten on muuten hankalaa saada tietoa Suomesta ilman striimereitä, kun sinne ei pääse. Kiertämällä pääsisi mutta ei ainakaan ne, jotka eivät kiinnostu säätämään ja maksamaan ählämille jotain rahaa, jossa ei ole takuuta, etteikö kuseteta linssiin.