Vs:Muutama kysymys

Julkaisija Vastaukset
sarjuva # Posted on 21.4.2009 at 21.52
Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

Anttijk kirjoitti:
Quote:Puolueohjelmassanne mainitaan demokratian ja kansalaisoikeuksien rappeutuminen Suomessa ja Euroopassa. Millä toimilla yritätte estää tätä demokratian rappeutumista? Kannattaako Piraattipuolue (tai sen ehdokas) suoraa demokratiaa?
Yksi keskeinen asia lienee tiedonliikkumisen yksityisyyden & vapauden turvaaminen ja kehittäminen. Ilman tietoa ei voi olla tietoisuutta yhteiskunnan ongelmistakaan, ja tämä jos mikä rapauttaa kansalaisyhteiskuntaa.

Suora demokratia on omaakin sydäntä lähellä, mutta enpä sano mitään puolueen puolesta asiasta.
Quote:Mikä on piraattien kanta yhdenvertaisuuten esim. seksuaali- ja uskontovähemmistöjen kysymyksissä? Ja miten eri vähemmistöjen oikeudet taataan ja oikeusia parennetaan tulevaisuudessa?
Oman identiteetin muodostamisen kannalta yksityisyyskysymykset ovat aika oleellisia, myös seksuaalisuuden ja uskonnollisen maailmankatsomuksen muodostumisessa. En odota mitään voimakkaita kannanottoja noissa asioissa kun eivät kuulu ydinagendaan, mutta eihän sitä tulevaisuudesta tiedä että millaiset ihmiset puolueen linjaa muodostavat.

Quote:Jos pääsette hallitukseen seuraavaksi 50 vuodeksi, millainen on vuoden 2059 valtio ja yhteiskunta?
Eiköhän tuo nykyinen puolueohjelma olisi läpivietävissä 20 hallitusvuoden sisällä. Toisaalta, tulevaisuus on aina erilainen ja oudompi kuin osataan ennustaa. Siirrän visioinnin seuraavalle ;)