Vs:Nato kysymys piraateille.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Nato kysymys piraateille. Vs:Nato kysymys piraateille.

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 17.2.2011 at 16.32
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Wikileaks mainitsi Ranskan suositelleen Georgialle ”Suomen mallia”, jossa maa ei ole NATO-jäsen, mutta tekee aktiivisesti NATO-yhteistyötä.

Aina kun NATO-jäsenyydestä puhutaan ylhäältä päin ilman tätä puolisalaista ”Suomen mallia”, keskustelu on älyllisesti epärehellistä ja poliittisesti tarkoitushakuista äänestäjien harhauttamista.

Puolustusvoimat enimmäkseen vastustaa NATO-jäsenyyttä, koska se vaarantaisi Suomen turvallisuuden.

Wikileaksin mukaan Kokoomus on luvannut aivopestä suomalaiset NATO-kannalle. En tiedä, seuraavatko piraattiehdokkaat uutisia, Wikileaks-uutisia tai osaavatko arvioida, miten niihin tulisi suhtautua poliittisesti.

Mitä ehdokkaiden mielipiteisiin tulee niin useimmat heistä eivät ymmärrä puhuvansa itseään pussiin. Ei voi samaan aikaan kannattaa NATO-jäsenyyttä ja vastustaa Suomen osallistumista NATOn Afganistanin operaatioon.

Piraattipuolueen ideana oli, että perusteemojen lisäksi ehdokkaat voisivat ottaa toisten ehdokkaiden kanssa ristiriitaisia kantoja mielipiteikseen. Tässä ollaan päästy tavoitteita pidemmälle: ehdokkaat ottavat reilusti itsensä kanssa ristiriitaisia kantoja, koska eivät ymmärrä, miten asiat liittyvät toisiinsa. Tuo loppuu ehdokas ehdokkaalta, kun joku vastapuoli ottaa ja höyhentää ehdokkaan ristiriitaisista mielipiteistään.

Piraattipuolueessa naureskellaan Vihreän Liiton eräiden naispoliitikkojen epäloogisuuksille, mutta kyllä se taitaa olla niin perin, että Piraattipuolueen monet miespoliitikot ovat epäloogisempia kokemattomuuttaan, tietämättömyyttään ja ajattelemattomuuttaan.

Sosiaalinen vaalikone on parhainta viihdettä silloin kun jonkun toisen puolueen agentti on asettanut sinne syötin ja sieltä näkee, kuka sen on nielaissut naiviuttaan purematta: ”Pitäisikö rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset karkottaa välittömästi?” Moni vastasi ”kyllä” eli ulkomaalaiset rikolliset pitäisi heidän mielestään jättää rankaisematta.