Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Nettikö pian vallattuna. Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 17.7.2009 at 19.18
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Nyt ei vastaaja oivaltanut pointtejani täysin.

95% maailman ydinvoimasta tehdään tappamalla 1000MW reaktoria kohden miljoonan kansalaisen elinvedet TAUOTTA, nimenomaan AINA7PYSYVÄSTI! Jokainen tajuaa jo tästä, että maailman suurin ongelma vesipula synnyttää väistämättä myös maailman suurimman ekokatastrofin. Kun joen yläjuoksun vesiä haihduttaa ydinvoimala ja alakanava on kuiva se ON sitä tietysti tauotta satoi tai paistoi! Elinvedet toki sataa turhan panttina ydinvoimalasta haihduttuaan takaisin 73% maapallon peittämiin, . .niin suolameriin ja vesiin suoraan! On tosiaan ihan sama jollekin janoon TVO/Arevan uraaninkaivuusta kuolemaan ydinkiimastamme tuomitsemillemme Australian miljoonakaupúnkilaisille tietää sataako menetetty elinvesi Atlantille, tai Tyynellemerelle, heiltä se on kuolettavasti aina poissa, vaikka sitten uraanijalostuksen raskasmetallisen thoriumnmaksamyrkytykseen ssaastutettuna. Ydinvoima TAPPAA tieten ja sillä selvä! Espanja on tyyppiesimerkki EU:n maista Saksan ja monen mun lailla joille luopuminen vedet tuotaalituhoavasta ydinsikailusta jatkoon on selviö.

Varmaan juu on ”monelle ydinlapparille on yhdentekevää” tajuta, että esim. jo nyt olevat ydinvoimalat tappaa läpi vuoden varovaisestikin arvellen Euroopallisen puolen miljardin elinvedet. Ihan siitä riippumatta sataako tuhottu vesi Atlantille tai Tyynellemerelle tyhjän pantiksi.

Niin se miksi esitän asiaani ja ydinmoraalin profiloimista johtuu myötään siitä, että mielestäni nykyinen ydinalan lobbaus tukkia netistämme KAIKKI vapaan sanan keskustelut sotii KAIKKIA demokraattisen sanavapauden alkeellisempiakin ajatuksia vastaan. Mielestäni piraattipuolueen suunta vapauttaa sanavapaus tällaisesta valtiokontrolointimonoliittien diktaruurikäytännöistämme on hatunnoston arvoinen tavoite jo niineen. Ja siis tavoitteena erittäin toivottavaa. Tuskin on valtiolle KOSKAAN ollut hyväksi nähdä nykyisen Suomen kaltaista systeemiterroa, jossa jopa viimeisetkin vapaat ja moderoimattomat foorumit ajetaan ydinalavoidellusti ryskien alas.

Mutta koska täällä on sana vapaa esitän lisää kriteeristöä. Ei mistään pienestä faktasta. Vaan siitä onko maapallomme muutaman vuoden päästä nykymenolla edes elinkelpoinen?!! Silvuplee ja lisää mietittävää yskittävän karua faktaa:
———
Säteilykatoavat metallimme 3.

Ydinvoima on käytännössä AINOA energiamuoto joka kertakäyttää säteilyyn
ikituhoamalla maailmamme elinhermoa, eli normaalitekniikoissa
kymmenettuhannet kerrat kierrätettävää metallivarantoamme. Tiesitkö, että jo
5 000http://kuvaton.com/k/IhM.jpg
[img size=150]http://kuvaton.com/k/IhM.jpg[/img]