Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Nettikö pian vallattuna. Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 20.7.2009 at 13.41
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Muutama slaagi kuparikuuppaan?

-Luullaanko täälä sitten, että joku Piraattipuolue VOISIKAAN jättäytyä energia-asioitten ulkopuolelle? . .
_________________________________________________

-Maailman pelkällä peltobiolla naateilla, oljilla, akanoilla hoituisi milliäkään kasvua lisäämättä M.T:ssä julkaistun tutkimuksen mukaan +60% maailman energianhjuollosta kestävänkehityksen systeemillä! Näin helppoa.

-Toki Saksan/Wattenfalin 30 000kW päästöttömällä/piiputtomalla poltolla noilla bioilla saataisiin maailmassa ensi kerran CO2 pois ja +300% ydinsekoilua tehokkaammin.

-Saksa tekee jatkossa 15% Euroopan energiasta pelkillä aurinkovoimaloilla, jotka ovat 10% ydinvoimalan vastaavista kustanteista. Kuulema 20 000km2 kokoisilla ratkaisuilla 100% EU:n energiasta ongelmitta!

-Nesteoil kertoisi hoitavansa niinikää 100% maailman energiasta viljelemällä avomerissä 50% öljysisälteisiä levälauttoja. Toimivaa niinikää.

-Maailman KAIKKI tunnetut energiavarannot tuplautuisi alkamalla polttamaan vaikka metaanijäätä merien pohjasta!

-100% mm. USA:n energiasta voitaisiin hoitaa vaikka seuraavat 1000v sikahalvalla 100%puhtaalla 2km syvillä porakaivopareilla. Kyse on geotermisesta energiasta, jota maan alla on rajatta käytössä. Myös meillä mm 400% hyötysuhteen maalämpökompressoreilla myös. Toki geotermienergiaa on maan alla kaikkialla. Pelkkä poliittinen päätös ydinsikailun megatuhlausten lopettamiseen toki riittäisi. Tukholma esim.hoitaa merilämmöllä 75% kaupunkilämmityksestään ja 25% puupoltolla. Lopettaen päätöksellä 2 ydinvoimalan tarpensa. HELPPOA!

-Pelkällä meriin asennettavilla offshoretuulivoimaloilla maailma pyörisi, niinikää meriaaltovoimaloilla, tai vaikka merien lämpöeroja hyödyntävillä pumppuputkilaitoksilla ongelmitta.

-Kysyttiin, että mikä ON ydinvoiman vaihtoehtoenergia? Hämmentävä kysymys muuten. Jo 1986 MIT /USA julkaisi tutkimuksensa jonka mukaan silloinen 30% uraanimalmin taso alittaa 2008 energianegatiivisen kaivuunsa rajan 0,3%. Näin tosiaan kävikin! 2008 jälkeen ei maailmassa ole energiapositiivista ydinvoimaa! Mm. 100% koko Euroopan uraanista vastaavan Venäjän silloinen presidentti Ptin ilmoitti kolmasti julkisuuteen ettei Venjä aio jatkaa energianegatiiviseksi käyneen uraaninjalostustaan Mjakissa!

Vain ja ainoastaan tuulivoiman tason maailman energiasta vastaavalla 2% osuudellaan liikuva laskevan trendin ydinvoimalat on siitä hetkestä ajaneet mailman taloutemme nykyiseen ”ydinenergiakriisilamaansa”. nyt pähkäillään myös USA:n Obamanin taholta miksi USA:kaan enää tukisi ydinvoimaa. Koska tosiaan 1980-luvulla uraanista maailmalla +50% tuotannollaan vastaavan maan ydinvoima on nyttemmin 97% ulkomaalaista ja oma uraanin osuus 3%. Ei Obama näe tosiaan mitään järkeä maksaa energianegatiivista uraaninhuoltoa ,maailmaan Venäjän lailla. Myös Saksa ja monet muut ydinvoiman maksajat ovat poissa. Maailman 440 reaktoria ei ole saaneet enää 6kk aikana murentakaan energiapositiivista uraania! Nykyisin uraania kaivetaan 0,15%malmista. Periaatteella 2kWh fossiilidieseliä maahan ja 1kwh ydinvoimana pois.

EU määritteli tosiaan tähän ydinkatastrofiinsa myös 2008 tehdyllä kokeellaan , salaisella toki. OL-3 tyyppisten ja kaikkien siitä eteenpäin tehtävien Pu-239 plutoniumpolttimoiden 1000-kertaa saastuttavampien plutoniumvoimaloitten järkevyydet. 2008 syksyllä tämän laserisotooppijalostamon aiottu 90% saanti koe meni penkin alle. 11% pellehyötysuhde suisti MYÖS tulevat plutoniumlaitokset energianegariiviseksi! Maailmalla on yhtäkkiä kokonainen megalomaaninen ydinala ilman järjellistä polttoainetta.

Valtavan rahan mm. kuulakekohyötöreaktorien hankkeet ja vastaavat suistettiin markkinoilta yhdessä yössä! Kiinankin 1 500kpl ydinvoimalan hankkeesta katosi heittämällä pari nollaa pois tässä shokissaan! Ja mitä seurasikaan 2008, kun teollisuus tajusi ydinvoimalat, niiden jalostamot, kaivokset kaikki tyyni menetetyiksi energiapositiivisina? AIVAN nyky-YDINlama päälle ja sananvapaus ääritiukille nähdysti, ettei suuri yleisö tajuaisi mikä lamassamme on se SUURI NYKY-YDIINTOTUUS!!:sick: B)