Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Nettikö pian vallattuna. Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 21.7.2009 at 18.36
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Loviisasta säteilypöllähtää KUNNOLLA!

PS. Kun julkaisin tämän kansainvälisen sateliittiviestin SUPO hävitti kuulema saatavilta koko tiedoston VÄLITTÖMÄSTI sen välittämän faktan takia!

——————————-
Vaikuttavimpia kuvissa on tietysti se miten 50km pitkä pilvimuodostelma vapautetaan huikean nopeasti keskeltä ydinvoimalapiippuja vain vajaassa puolessa tunnissa. Kun pilven starttipiste on ja pysyy koko kuvasarjan prikulleen kiinni ydinvoimalassa, ei taatusti voi olla enää kyseessä pelkkä sattuma! Yli 100km/h tuupattava massiivinen n.8km leveä pilvirintamahöyrytuotto. Laskekaa malliksi kuinka suuri energia vapautuu tuon 400km2 kokoisen pilvirintaman tuottoon? Pilven keskipaksuudella vaikka nyt 500m. Tuotettu 200 kuutiokilometria/ 30min tarvitsee megatonnien ydinräjähdysenergian, jos edes riittää! Verratkaa tilannetta vaikka siihen miten muutaman sadan megawatin suuruusluokan paperikattila kykenee hädin tuskin tuottamaan samassa ajassa kilometrisen ja satametriluokan vesihöyrypilven. Ja sekään ei kestä kasassa kuin tuon kilometrinsa verran hajoamatta jatkuvasti pois reunoistaan! Aivan eri sfääreissä liikuen.

Tuskin Loviisan 1040MW reaktoreista ihan suosilla tuollaisia dokumentoituja energiapurskeita kykenee tuottamaan puhuttuna vesihöyrynä helposti? Itse näen asian niin, että ydinvoimalasta vapautuva tauoton beettasoihtuionisaatio on päässyt irti. Oleellinen energia tulee systeemiin tietysti säteilyvarastoitumien purkautuessa ko. shokkiaallossa vyörynä paikallisesta varastoitumista. Samoin 100km/h liki plasminen nopeus viittaa huippunopeisiin termisen neutronointien, säteilyfotonointien säteilyenergialiikuntoihin. Tutka katsoo lähinnä sähkönjohtavuuksia ja ionisaation aiheuttaman sähkönjohtavuustiivistymän efektejä epäsuoremmin, mutta ilmiönä aidosti. Kuva on saanut foorumeissa selkeän ihmettelyn vaikutuksensa. Juuri tällaisia kiistattommia ja erittäin hätkähdyttävän selkeitä ympäristömme säteilysaastumisten tulostukset on toki erittäin tärkeitä kohteita.:sick: