Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Nettikö pian vallattuna. Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 22.7.2009 at 13.35
Profiilikuva käyttäjästä whiic

”Ydinvoimalan lämpö on hyvä lähde konvektiopilville, ei mitään uutta eikä haitallista.”

Voipa hyvinkin olla, että ydinvoimalan lämpö riittää ilman lämmittämiseen ja pilvien muodostumiseen. ”Tuotettu 200 kuutiokilometria/ 30min tarvitsee megatonnien ydinräjähdysenergian” on aika hassu laskelma… ottaen huomioon, että pilvien sisältämä vesi oli sitoutuneena kosteaan, lämpimään ilmaan jo ennen kuin se nousi korkeammalle, jäähtyi ja muodosti silmin nähtäviä pilviä.

Jos pilvessä olisikin energiaa ”megatonneja”, se energia on kulketunut tänne Välimereltä ja eteläisen Euroopan vesistöistä. Se on aurinkoenergiaa siis.

Jos pilvet tiivistyvät Suomessa, se ei kummoista energiaa tarvitse Suomesta. Jokin häiriötekijä… ei välttämättä edes lämmönlähde. Onkohan salaliittoteoreetikkomme huomannut, että Himalayalla sataa paljon, vaikka aurinko paistaa Etelä-Intiassa korkeammalta. Himalaya varmaan säteilee jotakin tuntematonta energiaa höyrystääkseen käsittämättömiä määriä vettä.

Tai sitten fakta vaan on, että se tiivistää vettä höyrystämisen sijaan… Tosin eikö olisi aika ihmeellistä, jos vesi tiivistyisi vuoristossa, mutta kukaan ei ole NÄHNYT sen höyrystymistä. Intian valtameri ei ole lähelläkään kiehumispistettä, joten ei se siellä voi höyrystyä.

Oman teoriani mukaan Himalayan vuoristossa on useiden terawattien edestä kivihiilivoimaloita, joiden ainut tarkoitus on höyrystää pois kosteutta vuoren sisäisistä onkaloista, jotta Beinjingin kaupunki voitaisiin siirtää maan alle ydinsodan uhatessa. Kivihiilivoimalat polttavat osan kaivuumateriaalista, joka syntyy kun kaupungille rakennetaan tilaa. Tämän takia kiviainesta ei tarvitse tuoda ulos kaivauksilta ja kaivaukset voidaan suorittaa salassa. Kivihiilivoimaloiden tuottama hiilidioksidi syrjäyttää hapen ja aiheuttaa vuorikiipeilijöiden keskuudessa hiilidioksidimyrkytystä. Vastoin yleistä käsitystä, ilmakehä ei siis ohene vielä 10 km korkeudessa vaan pysyy hengityskelpoisena ainakin kuun kiertoradalle asti, ellei ilmassa ole liikaa kivihiilivoimaloista peräisin olevaa saastetta.

Samanlaisia kaupunginrakennusprojekteja on useimmilla korkeammilla vuorilla eri puolilla maapalloa. Totuus on, että kaikki valtiot haluavat turvautua ydinsodan varalta ja kylmä sota ei koskaan loppunut.