Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Nettikö pian vallattuna. Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 22.7.2009 at 17.38
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Ydinkaameuksia julki, myös nimim. ”Vastaajalta.”

”Vastaaja” kirjoitti viestissä
Ydinvoima on varmuudella kestävän kehityksen vihollinen #1, mitä tulee
sähköntuotantomenetelmiin, ja myös suuri luonnonno vihollinen (mm.
tappaa lintuja ja kaloja + myrkyttää ja saastuttaa luontoa
päästöillään). Mutta ei luonto aivan avuton ole ydinvoiman edessä.

Luonnollakin on keinonsa rangaista ydinvoimaa. Ensimmäisenä tulee
mieleen Euroopan helleaaltokesä 2003, jossa Euroopassa kuoli
helteeseen noin 30000 ihmistä, jjoista noin puolet Ranskassa. Tuskin
saamme koskaan selville, kuinka moni menehtyi sen vuoksi, että helteen
vuoksi takkuilevien ydinvoimaloiden ja romahtaneen
sähköinfrastrukuurin vuoksi jäähdytyslaitteet ei saaneet energiaa.
Niitä tapauksia kun ei, ydinvoimatoimijoiden tuttuun salailutyyliin,
haluta kertoa.

Seuraavaksi tulee mieleen maanjäristys Japanissa, jonka johdosta
maailman suurin ydinvoimala (7 reaktoria) suljettiin
turvallisuussyistä. Nyt niistä ehkä jo kaksi on käynnistetty.

Jaoanista tulee myös uusin ja oudoin tapaus: jättimeduusat hyökkäävät
ydinvoimalaan, ovat jo jäähdytysvesipumpuissa:
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/5876499/Japan-hit-by-invasion-of-giant-Nomuras-jellyfish.html

Luonnon kanssa olisi syytä elää sopusoinnussa. Viime kädessä luonto
voittaa aina ihmisen.

*Pelkästään Ranskassa kuoli 100% ydinvoiman takia 17 000 henkeä. Asiasta ei tosiaan maamme ydindiktatuurityyliin kerrotu kuin tarkoin peiteltyjä valheita! Tuttua kamaa meille jotka olemme tottuneet katsomaan ydinsikailuverhouksen TAAKSE! Aivan uskomatonta, että kymmeniä tuhansia TÄYSIN TURHIA tällaisiakin teurastuksia ydinalttarille vaadittiin, että Ranska alkoi oivaltamaan mitä ydinvoima on. Sen jälkeen on maa väkisin joutunut turvautumaan ihan uusiin uudisenergioihin. Kaameaa tässä on toki Suomen 100% väkivaltavaientaminen tästäkin ydinkuoleman opeista.

*Juu toi Japanin 7 kerrasta haljennutta reaktoria ylittää ydintuhomenetyksinä määränä jopa Tshernobylin tapahtumat! Mutta ilmeisesti mitä lie 50 miljardin ydintuhot tunnissa on nykymaailmassamme niin arkista katastrofia, ettei siitä kannata puhella rivin riviä? No toisaalta ei tunnetusti säätökyvyttömillä ydinvoimaloilla ole maailman energiamielessä 2008 energianegatiivisina edes arvoa. Vaan olisipa mitä tahansa muuta energiamuotoa tuhoutunut noin megalomaanisesti, niin olisi meuhkattu uutisoinneissa kuukausia!

*Tuostakin meduusainvaasioista tukkimassa ydinvoimaloitten elintärkeitä lauhdutuskanavia hengenvaarallisesti olen lukenut jo vuosi sitten mm. T.K-lehdestä. Artikkelissa sanottiin maailmalla ydinvoimaloitten pysähtelevän hallitsemattomaati Indonesiasta , Suomen kautta Sosnoviborin, mm. kaspian runkopolyyppityyppeihin ja vaeltajasimpukainvaasioihin asti. Sosnoviborin 4 voimalaa suljetaan JUURI SIKSI merilauhteistaan. IAEA on oikeasti määritellyt koko Itämeren kielletyksi ydinlauhteille! Samaan tyyliin kuin mm USA:n suuret järvet. Mutta näistäkään faktoista ei maassamme vaan saa toki lainkaan läpi korruptoituneista julkisnettimiliiseistämme puhua!

*Suomeen ydinlauhdevedet ovat tuoneet toki myös kaspianmaneetit, valekirjosimpukat, petovesikirput, mustakitatokot, vaeltajasimpukat ja vastaavat riesoiksemme pysyvästi. TVO alkaa jälleen keran pumppaamaan loppukesän autonlasteittain rikollisin toiminsa raakaa kloorimyrkytyksiään avovesiimme. YKSIKÄÄN lehti ei näistä ekomegatuhoista poliisien painostuksesta tutusti uskalla kirjottaa. koska. . niin tosiaan, koska suomi on 10-kertaa naapurimaitaan sanavapausrikollisempi! Noita eläinkantoja enemmän kuin ruokkii ne ydinlauhteitten lämmössä kummutetut fossiiliset ravinteet. Niitä kumpuaa esim. TVO:n ydinlauhteista 5 000MW kivihiilivoimalan metaanisine ravinnepäästöineen. Kun merentutkimuslaitos löysi ja halusi julkaista nämä mm. sinilevät riesaksemme kasvattavat ydinlauhdekumpuamisalueet päätti hallituksemme ydinsikailunsa suojaamiseksi hävittää merentytkimuslaitoksen seinään! 90v historia pyyhkäistiin päiviltä parissa viikossa, koska ydintotuutta ei haluttu julkisuuteen!

*Siksi niinikää tällaisiakaan faktoja ei maassamme toki julkasta sallita ydindiktatuurissamme.