Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Nettikö pian vallattuna. Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 23.7.2009 at 18.29
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Milläs palstalla nämä nimimerkit ”Joku” ja ”Vastaaja” joita toistuvasti sitatoit totuudentorvina oikein kirjoittelee? Vaikuttavat olevan melkoisen hull… tarkoitan ydinteknologian sisäpiirin syväkurkkuja ja asiantuntijoita.

Vihjettä kredibiliteetin saavuttamiseen:
lähde, lähde, lähde ja lähde

Itsekin kyselit jossakin välissä toisten ihmisten lähteitä… tosin tyydyit kysymään pelkästään vuotta… ikäänkuin pelkän vuosiluvun tietämällä päästäisiin pidemmälle kuin tasolta outo, perustelematon arvaus, tasolle salaliittoteoria tai elaboroitu valhe.

Kun tarkoitan lähdettä, tarkoitan näin internetin aikakautena lähinnä linkkiä luotettavan tahon julkaisuun. Jos sitä ei ole, kirjan nimi, ISBN koodi, julkaisijan nimi, kirjailijan nimi, yliopiston nimi. Tätä ei tietenkään salaliittoteorioitsijalla ole, koska väite koko valtakunnan kaiken median ja kaikkia yliopistoja kattavasta salaliittoteoriasta edellyttää näiden artikkelien puuttumista.

Jos merentutkimuslaitoksen osasto lakkautetaan, niin sehän taatusti johtuu siitä, että Loviisan edustalta on löydetty merestä ydinpäästöjä ja sinilevää. Että dokumentti oli valmis, mutta koko virasto lakkautettiin julkaisun estämiseksi… ja kukaan ei edes vuotanut dokumenttia jälkikäteen.

Yksi vielä ihmetyttää… jos kupari olisi niin kallista kuin väität, miksi kaupallisin intressein toimiva energiateollisuus haluaisi maksaa (sinun väitteidesi mukaiset) törkyhinnat ydinvoiman tuottamisesta? Puhut jopa energianegatiivisuudesta, eli uraanin louhimisen vievän enemmän energiaa kuin sähkö saadan tuotettua. Voisi kysyä, mistä kuitenkin tästä huolimatta saadaan kaupallinen kannattavuus louhintatoiminnalle ja ydinvoimaloille ja jopa niiden lisärakentamiselle?

Ja voitaisiinko puhua Himalayan kivihiilivoimaloisa myös? Minua ainakin huolettaa, että niin monet valtiot ympäri maailman suorittavat laajamittaisia kaivauksia valtavien ydinbunkkereiden rakentamiseksi vuoristoon. Vaikuttaisi melkein siltä kuin heillä olisi jopa intressi olla aloittamassa sitä sotaa sen sijaan, että vain hakeutuisivat suojaan.