Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Nettikö pian vallattuna. Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 24.7.2009 at 9.16
Profiilikuva käyttäjästä unknown

*****BEETTASOIHTU 3 +*****

Nilviäisinvaasioita ydinvoimin.

[quote=”J.A.-75″]Kaikki olen lukenut, kyllä vaan. Ja JOS kaikki olis totta niin erittäin paha tilanne. Ja äskeisessä jutussa ei kyllä kerrottu varsinaisesti jättimeduusojen ”hyökänneen” yhtikäs mihinkään. Kerrottiin että on kyllä iso ongelma.[/quote]

*Noin, JOS sulle jäi oikeesti vaivaamaan vaikka nää tiedot siitä miten nimenomaan ydinlauhteessa kasvavat megalomaanisen SUURET ongelma on kaikkialla maailmalla mm. ydinmvoimalat hengenvaarallisesti tukkivat
nilviäisinvaasiot, niin lukase vaikka tästä. Kyse on tosiaan T.K-lehden No:5
julkaisu jo vuodelta 2008!

http://kuvaton.com/k/kGA.jpg

————–

http://www.youtube.com/watch?v=LGldduBil_8
>
> Liikkeestä erottuu kirkkaampi kohta ydinvoimalan kohdalla, vaikka siis aika puhkipalanut ja ainoastaan punakanavalla pulaisesti >tehty yritys on. Mutta mielenkiintoinen yhtä kaikki.

*. . . ? Eka reaktio oli toki se, ettei tää nyt ihan. . .mutta muutaman kelauksen jälkeen alkoi aueta. Kaikkialle levittäytyvä PINKKI olikin se hot ja tuo erittäin mielenkiintoisesti voimalasta loitonnuttaessa korostuva agressiivisesti loimottava SYANI edustikin sitten arki-ilmaa! Just joo ja alkoi myös hahmottamaan miten pinkki sopivasti alkoi myös laimenemaan ylöspäin mentäessä.
————–

Tähän ydinterrorreillemme ymmärtääkseni yllättäen jopa SUPO:n pilaamaton? . . Dokkaripätkäosoite siitä, miten ydinvoima OIKEASTI tappaa ja tuhoaa. Filmatisointi kun tietääkseni on nyky-ydindiktatuurimme vainotuin minuuttipätkä! Niin sen perille saattaminen on ollut hiukkasen onnahtelevaa maailman eräänä tarkimmin vainottuna ilmestymisestään ydinREALIN kohtionamme viime vuoden lopultaan asti.
—————–
Beta torch. Käänsin itse tuon Beta flareksi, mutta se ei kelvannut.
Lyhyesti: ydinvoimalasta emittoituva soihtu, joka pudottaa lintuja ja tappaa.

http://www.youtube.com/watch?v=P_a19RRo2gY

Matti
——–
(SELINILLE tsemppiä. B)
Olisi enemmän kuin hienoa nähdä taituruuttasi MYÖS muilla foorumeilla laajemminkin! Oikeesti SUPO:n satapäiset miliisit saa ihan ”hauskasti” sotkeutumaan omaan ydinkalmakiimaansa nykyään miltei missä vaan foorumeissa! Siinä meikäläisellä on ollut hauskoja kuukausia, kun huomaa miten nettimiliisien hermot ratkee ja tukiaismiljoonat ysinsikailuun palaa! Niin jää sitten vähemmin noitten OL-3 epäonnistumismegamokien maksuihinkin!)) Suosittelen OIKEIN KOVASTI. Eli tosiaan nykyään miltei mikä tahansa ydinvastainen perusfakta saa miliisit punaniskaisiksi siansikiö-ökyiksi ja on siksi erittäin hauska ja palkitseva harrastus! Käytä kuule vapaasti meikänkin tekstejä, tai tee omasi. Pääasia, että leka lempeesti lentää ja miliisit kakoo omasta ydin-PAAKASTAAN!Työkiireissään rikkoa maailmamme keskeisiä demokratian sanavapauslakeja ydinkansanmurhaamisensa alttareilla. TSEMIÄ sulle SELIN. Oot osoittautunut nettiemme SANKARIKSI!)
__________________________________________