Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka *Nettikö pian vallattuna. Vs:*Nettikö pian vallattuna.

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 26.7.2009 at 0.00
Profiilikuva käyttäjästä whiic

”FARADIhäkki päänympärillä suojaa ajatustenhallintamagneettisäteiltä”

Faradihäkin ei tietystikään täydy olla häkki. Se voi olla alumiinifoliota. Aiemmin ehdotin alumiinifoliota beetasoihtujen torjuntaan. Ajatus lähti yksinkertaisesti siitä, että folio pysäyttää nopeasti sinkoilevat vapaat elektronit ja positronit. Mutta folio on monikäyttöinen, se todellakin estää myös sähkömagneettisen säteilyn pääsyä aivoihin ja suojaa sähköiskuilta kuten pieniltä salamoilta, joita voi syntyä ydinkoelaitoksista purkautuvista pilvistä.

Jos ei halua joutua hullujenhuoneelle, voi vuorata foliokerrokset lippiksen sisäpintaan. Tällöin tosin voimakas säteily voi pahimmassa tapauksessa vahingoittaa lippiksen kangasta, joten Loviisan YDINRIKOSvoimalan lähelle ei kannata mennä paras lippis päässänsä.

Jos kuitenkin haluaisi tehdä suojapäähineestä hengittävän ja käyttömukavan, kuinka suuria reikiä johdinverkossa saisi olla, ilman, että nykyYDINtotuutta levittävät ajatustenhallintasäteet pääsisivät läpi? Mitä taajuutta liskomiehet käyttävät ajatuksiemme kontrolloimiseen? Pystynkö rakentamaan koneen havaitsemaan aivopesuyritykset ja kuinka erotan aivopesuaallot taustakohinasta ja venäjänkielisestä radioasemasta?