Vs:Nuorten työttömyys ja työelämän prekarisaatio

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Nuorten työttömyys ja työelämän prekarisaatio Vs:Nuorten työttömyys ja työelämän prekarisaatio

Julkaisija Vastaukset
Hillo # Posted on 8.8.2009 at 13.25
Profiilikuva käyttäjästä Hillo

Niin… No sen verran voin kommentoida jo nyt, että tämä ei mielestäni ole millään lailla ”offtopiccia”. Piraattipuolueen oletetun äänestäjäkunnan ydin muodostuu suurimmaksi osaksi 18-40 -vuotiaista miehistä, sen ymmärtämiseen ei tarvitse tehdä mitään isoja tilastollisia tutkimuksia. Toki lehtiartikkeleissa ja muualla on hyvä puhua laajasta ja vaihtelevasta kannatuspohjasta, mutta vakavassa keskustelussa tuskin kannattaa kiistää tuon ryhmän asemaa kannatuksen ytimenä.

Äänestäjä odottaa, että ääni edes mielikuvallisesti parantaa äänestäjän elämää jollain lailla. Nyt jos otetaan keskimääräinen 18-40 -vuotias miesäänestäjä, niin riittääkö pelkät tekijänoikeusasiat siihen, että äänestäjä tuntee äänensä parantavan hänen elämäänsä jollain lailla? Vai haluaako äänestäjä jotain offtopiccia kenties?

Muuten kommentoin asiaa vasta sitten, kun tänne on tullut enemmän piraattipuoluelaisten kantoja asiaan. Minulla olisi aika paljonkin sanottavaa siihen, mutta haluan ensin lukea piraattipuoluelaisten näkemyksiä asiasta. Eli toivottavasti keskustelu jatkuu!