Vs:OM harkitsee TAAS ylläpidon vastuusta

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta OM harkitsee TAAS ylläpidon vastuusta Vs:OM harkitsee TAAS ylläpidon vastuusta

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 9.10.2010 at 15.54
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Quote:Tämä taas on paras ase korruptiota vastaan mitä tavallisella ihmisellä voi olla.
Mutta korruptoidulla itsellään on puolestaan kaikki motivaatio pyrkiä taistelemaan korruption vastaisia voimia vastaan. Niin ikään paras tilanne on, jossa korruptoidut itse selvittävät omat rikkomuksensa, mm. perustuslakivaliokunta kaikkine poliitikkoineen miettimässä Vanhasen tapausta. Jostakin syystä luottamukseni tuollaiseen itsesääntelyyn on aika heikolla… vähän niinkuin vakuutusasiat pitäisi riitauttaa vakuutusyhtiöiden kartellivalituskunnassa eikä suinkaan riippumattomassa tuomioistuimessa. Jotenkin ikävää, kun tuomarit ovat toisen osapuolen edunvalvojia… onneksi ainakin teoriassa viimeisen sanan antaa asiallinen tuomioistuin, useimmiten.

Mitä korruptioon tulee niin sitähän halutaan aktiivisesti lisätä. Puhutaan esim. sitä, että kilpailutukset eivät toimi ja ratkaisuna olisi yritysmaailman toimivat ”partnership”-ratkaisut. Siis sellaista samanlaista hyväveli-pelleilyä kuin Veripalvelun konsulttisopimuksissa. Se oli ”partnershipiä”. Sen toimivuus?

Mutta nyt karkasi vähän sivuun. Itse uutisen aiheeseen eli kovaan ylläpitovastuuseen ei voikaan oikeastaan mitään uutta sanoa: aihe on niin loppuunjauhettu, että tämä OM:n idea on ihan nekromanssia. Antakaa kuolleiden hevosten pysyä haudassa.