Vs:Oulunseudun piraattien esittäytymisketju

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Oulun seutu Oulunseudun piraattien esittäytymisketju Vs:Oulunseudun piraattien esittäytymisketju

Julkaisija Vastaukset
Maran # Posted on 4.8.2010 at 23.06
Profiilikuva käyttäjästä Maran

aika hiljaista näköjään ollut, mutta ehkä jonkun pitää olla ensimmäinen…

Elikkäs Niko on nimi ja Kajjjaanissa opiskelen tietojenkäsittelyä (suuntautumisena tietojärjestelmien ylläpito). ”Vapaa-aikanani” toimin opiskelijakuntamme KAMOn edustajiston puheenjohtajana sekä alamme vertaistuutorihommien vetäjänä (tosin syksyllä jään varavastuulle kun annan puikot tässä pestissä uudelle jannulle).

Silloin kun en ole koulussa, töissä (no, työhajoittelussa) taikka toimistolla niin kulutan aikaani PC:llä pelaillen, irkaten, nettiuutisia lukien ja muuten koneella elämääni tuhlaten, sekä lukien kirjoja, pelaamalla pöytäroolipelejä, lautapelejä ja muuten roikkumalla tuttujeni kiusana.

Luonteesta sen verran, että olen puhelias, sosiaalinen (kuulemma liiaksikin olakseni nörtti) ja ihmisten kanssa toimeentuleva. Sinänsä aktiivinen, mutta minullakin on kauteni jolloin ei jaksa (paljon tuollaisia opintoihin jne. liittyviä aktiviteetteja, niin tuppaavat imemään mehut miehestä aina välillä). Luonnostani pystyn juttelemaan asiasta kuin asiasta melkeinpä kenen tahansa kanssa, en harrasta salaisuuksia mutta en kerro niitä koskaan eteenpäin.

En uskalla sanoa, kuinka aktiivinen olen/tulen olemaan, mutta parhaani koitan ja eihän sitä tiedä minne asti sitä vielä päätyy (*silmäilee palmulehdon valtaistuinta*). Niin joo ja irkissä tosiaan pörrään nimimerkillä Maran, saa heittää huulta, herjaa tai vaikka leivänpaahtimia niin vastailen sitten asiaankuulvasti (tai kuulumattomasti).

B)