Vs:Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa Vs:Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa

Julkaisija Vastaukset
kummostain # Posted on 22.5.2011 at 18.41
Profiilikuva käyttäjästä kummostain

Olen suurimmalt osin samaa mieltä kanssasi sekä hintojen suhteen, että kuluttajan vapauden lisäämisestä. Mutta..

En ihan usko suomalaisen televisio(-ohjelma)n kaatuvan kokonaan. Ainakaan kertalaukauksella.

Me ollaan aina tehty meidän kielellä sketsejä, uutisia, elokuvia, teatteria ja muuta. Vaikka jenkki olisikin halvempaa, niin kyllä joku kotimainen pienstriimari varmasti perustetaan että saadaan ammattinäyttelijöille ja muile vielä jostain jokin tulonlähde. Suomessa on vielä senverran konservatiivist porukkaa että ne eivät näihin muutoksiin heti lähde ja jos ne eivät saa totutunkaltaista ohjelmaa ostamal, ni ne alkaa tehdä sitä itse (jos ei muuten niin rahoitusmuodossa).

Tosin, voihan se olla ettei siitä mitään tuottavaa bisnestä tulekkaan.. vaan siinäkin keississä me saadaan jotakin kautta katsoa tosi halpaa, melkeinpä talkoovoimin tehtyä, tosi urpoa suomituotosta..

Eräs vaihtoehto vois myös olla että suomalaiset yritykset alkavat maksaa sponsorirahoja eri tahoille (esim näile ennen telkassa ja leffois näytelleille + ohjaajille, käsikirjoittajille, kuvaajille, studioille jne) että ne tekisivät esim sketsisarjoja suomeksi youtubeen. Näin kuluttaja voisi katsoa ilmaiseksi ohjelmaa ja altistuisi mainoksille siinä samalla.