Vs:Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa Vs:Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa

Julkaisija Vastaukset
Alejandro # Posted on 23.5.2011 at 0.40
Profiilikuva käyttäjästä Alejandro

Quote:Tällä hetkellä TV kanavilla on tietynlainen teknologinen monopoli hallita sitä mitä ohjelmia Suomalaiset kuluttajat saavat käsiinsä ja millä ehdoilla. Heti kun WLAN TV alkavat yleistyä yhä useampi alkaa heittää telkkarinsa kiinni verkkoliittymäänsä ja tämä mahdollistaa asioimisen Suoraan jenkkiläisten palveluiden kautta, josta saa sillä seitsemällä taalalla (noin 5 euroa kuussa) lähes kaiken mahdollisen jenkeissä tuotetun TV tarjonnan internet streamina suoraan omaan telkkariin eikä kuluttaja ole enää riippuvainen Suomalaisten ohjelmatarjoajien monopolista.

Minkäs takia sinne jenkkeihin pitää maksaa seitsemän taalaa kuukaudessa, jos sieltä tulee mainosrahoitteista ohjelmaa? Jos signaali tulee streamina, ei siinä ole kysymys myöskään kaapeli-TV-verkon ylläpitomaksusta.

Eli joku vetää välistä. Mihin ne rahat menevät?! Miksei ole ilmaista?!

Ja onhan se tietysti ihan hienoa, että me kaikki päästään seuraamaan Wyomingin kuvernöörinvaaleja suorana lähetyksenä. Siinä voi sitten itse kukin turruttaa aivonsa jenkkimössöllä ja samaan aikaan meidän omat kotikutoiset poliitikot voivat puuhastella ihan mitä tahansa. Eihän heidän tekemisistään A) kukaan ole kiinnostunut eikä b) kukaan edes kuule, koska jenkkiviestimet tuskin jonkun takapajuisen Finlandin asioista piittaavat.