Vs:Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa Vs:Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa

Julkaisija Vastaukset
kummostain # Posted on 23.5.2011 at 11.45
Profiilikuva käyttäjästä kummostain

Alejandro kirjoitti:
Quote:
Minkäs takia sinne jenkkeihin pitää maksaa seitsemän taalaa kuukaudessa, jos sieltä tulee mainosrahoitteista ohjelmaa? Jos signaali tulee streamina, ei siinä ole kysymys myöskään kaapeli-TV-verkon ylläpitomaksusta.

Eli joku vetää välistä. Mihin ne rahat menevät?! Miksei ole ilmaista?!

Koska se on Tv josta on aina taval tai toisel kiskottu katsojien rahat. Ne keksii aina jonkin rahastusmenetelmän. Oishan se hienoa jos ilmainen stream yleistyis eikä jäis laittomana ja mainostamattomana pienen piirin tietoon.

Alejandro kirjoitti:
Quote:
Ja onhan se tietysti ihan hienoa, että me kaikki päästään seuraamaan Wyomingin kuvernöörinvaaleja suorana lähetyksenä. Siinä voi sitten itse kukin turruttaa aivonsa jenkkimössöllä ja samaan aikaan meidän omat kotikutoiset poliitikot voivat puuhastella ihan mitä tahansa. Eihän heidän tekemisistään A) kukaan ole kiinnostunut eikä b) kukaan edes kuule, koska jenkkiviestimet tuskin jonkun takapajuisen Finlandin asioista piittaavat.

Juuri tuon takia suomalainen tv ei tule katoamaan: meillä on intoa saada tietoa omasta maastamme. Meil on melkeimpä jopa oikeus saada tietää mitä meidän kotimaas tapahtuu. Voi olla et me maksetaan korkeit hintoi siit et saadaan sitä kotimaist ohjelmaa (ellei sit tosiaa tule noit kuluttajalle ilmaisia, sponsoroituja streameja.. jos ei muualle ni youtubeen), mut oon varma et iso osa suomalaisist oikeasti jopa maksais siitä: Maksavathan ihmiset nytkin suurta summaa vain siitä et näkis ylen kanavia vain siksi että jo(t)ku(t) on asettanut meidät ne kanavat tv-lupa/mediamaksujen kautta maksamaan.

Tosin, tämän kautta minulle tuli kauhunäkymä mieleen: Mitä jos seiskat, iltalehdet ja muut oiski ainut lähde kotimaisiin uutisiin ja ne saisivat lehtimyynnin oheen valtavat tv mediavälineet :unsure: