Vs:Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa Vs:Pahin kaistarohmu Pohjois-Amerikassa: videovuokraa

Julkaisija Vastaukset
kummostain # Posted on 20.5.2011 at 9.49
Profiilikuva käyttäjästä kummostain

Jarkkoph:lta jälleen nerokkaita mietteitä.

Cd:n, DvD:n ja Bluerayn kuolema jo tiedettiinkin; ei menee montaa vuotta kun cd/dvd-asema ei ole koneen vakiovaruste ja pelikonsoleihin ei osteta pelei pian enää fyyisist kaupoist vaan ladataan verkosta (aikalailla PC:llä tämä jo tapahtumassa)

Ainut asia josta olen vähän erimieltä on tuo Suomen kilpailukyky. Meidän kieli toki jarruttaa sitä. Star Wreck: In the Pirkinning (n. 9 000 000 Internetlatausta) todistaa ettei se ole este, ainoastaan hidaste.

Japanissa on sellaisia Suomi-faneja, jotka ovat opetelleet kielemme itseoppineesti ja puhuvat sitä vapaa-ajalla. Jos satut tietyssä baarissa mainitsemaan, mistä maasta olet, saat kännätä koko illan ilmaiseksi ja varmaankin tapaat ko baarin johtajat ja koko henkilökunnan. Kielemme kuulostaa hassulta ulkomaalaisten korvaan ja se on osa identiteettiämme.

Meidän englanti on todellakin urpoa, mutta jos me lisättäs kouluihin kursseja, joissa kieliopin kirjoittamisen sijaan PUHUTTAISIIN sitä, se voisi parantua huomattavasti ja tämä voisi kasvattaa useilla aloilla kilpailukykyä.

Jottei tämä nyt lähtisi kokonaan väärille teille tämä keskustelu, niin palaampa aiheeseenkin vielä.

Onhan se kuluttajallekkin vain parempi että saa laajemman valikoiman halvemmalla. Ja elokuvia tehneet saavat kyllä korvauksen noista vuokraamoista. Tietenkin YLE ja muut suomen pääkanavat tulevat viimeiseen asti pitämään kiinni kanavistaan ja lähtevät kilpailuun mukaan vasta kun ovat huomanneet että joku pienempi vuokraamo/vastaava on kerännyt enemmän asiakkaita.

Voi olla että operaattorit, kuten Elisa, tajuavat tämän ennen varsinaisia kanavia. Elisallahan on jo jonkinlainen vuokraamo, jos olen oikein ymmärtänyt? Pitäisikö sijoittaa jo nyt ko laitokseen :huh: :side: