Vs:Paikallistoiminnan rahoitus

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Paikallistoiminnan rahoitus Vs:Paikallistoiminnan rahoitus

Julkaisija Vastaukset
Mikko Kunnari # Posted on 17.7.2009 at 10.35
Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

Quote:Onko esim. kartoitettu kuka on valmis tulostamaan ja jakelemaan materiaalia, kuka ostamaan PP-paidan naapurilleen?
Wikiin on tulossa listaus jäsenistä, mitä heillä on tarjota puolueelle. Niin osaamista, tavaraa kuin palveluakin. Sinne voi sitten jokainen käydä lisäilemässä.

Quote:Tuntematta PP:n suurrahoittajia uskallan väittää, että rahan pitäisi kulkea tällä hetkellä paikallisjärjestöiltä emojärjestölle.
Vaaleihin osallistutaan näillä näkymin vain osassa vaalipiirejä. Tarkoitus on, että vaalipiireissä hankitaan rahoitusta itse. Tämä tosin vaatii rahankeräyslupia sun muuta (jotka maksavat ja tuovat byroktatiaa) eli nähtäväksi jää toimiiko rahoitus käytännössä jotenkin esim. korvamerkittynä Piraattipuolue rp:n kautta. Rahoitustahan tulee myös varmaan alueilta, joilla ei edes päästä osallistumaan vaaleihin.

Omasta mielestäni olisi ideaalista, että me hallituksessa tapellaan raha-asioiden kanssa ja vaalipiirit pääsisivät täysin keskittymään paikallistoimintaan ja äänien keräämiseen. Olisi mielestäni vähäisten resurssiemme tuhlausta perustaa 5 nettikauppaa ja 5 laajaa kirjanpitoa ja niin edelleen.