Vs:Paikallistoiminnan rahoitus

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Paikallistoiminnan rahoitus Vs:Paikallistoiminnan rahoitus

Julkaisija Vastaukset
P.A. # Posted on 18.7.2009 at 20.18
Profiilikuva käyttäjästä P.A.

Hallitus hankkimassa rahoitusta on mielenkiintoinen lähtökohta. Jos puolue saisi jo puolue tukea hyväksyisin toki ratkaisun mukisematta.

Hyväksyn toki mukisematta sen että päälekkäisiä toimintoja on syytä välttää, mutta en ymmärrä miten paikallisyhdistykset voisivat olla tehokkaampi tapa kerätä jäseniä kuin tämä sivusto? Olenko ainoa nörtti joka löysi tämän sivun ihan itse? Eikö porukka joka on kiinnostunut PP:stä ole helpommin tavoitettavissa täällä?

Minä luulen että sivun kautta välittyvä kuva PP:stä on tehokkain keino saada jäseniä. Ja kuvaa viilaamalla kannatus kasvaa. Tätä minä pitäisin hallituksen tärkeimpänä tehtävänä. Servereihin yms palaa rahaa, ja niin pitääkin, mutta perinteiseen puoluetoimintaan nähden se kai kuitenkin on aika halpaa, eikö muka ole?

Paikallinen toiminta OK, mutta mitä sen pitäisi olla? Minusta jäsenistön aktivointia osallistumaan PP:n toimintaan ilman kuluja. Minusta ”kirppareiden” järjestäminen esitteen painamista ja jakelun maksamiseksi on vähän hassua, jos meillä 10 000 kaveria valmiita tulostamaan ja jakelemaan kukin pienen määrää mainoksia. Minkään muun puolueen jäsenistö tuskin pystyisi vastaavaan.

Wikilista on hyvä alku, mutta eikö noiden valmiustietojen paikka voisi olla jo jokaisen omassa profiilissa? Wikiin tuskin juuri kukaan vaivautuu tietoja päivittämään, toisin on oman profiilin laita jota pidetään luultavasti varmemmin ajantasalla. Sieltä tiedon kerääminenkin voisi olla helpompaa ainakin, jos vaihtoehdot on valmiiksi luokitel