Vs:Pakkoruotsi-illassa Maria Morri

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Pakkoruotsi-illassa Maria Morri Vs:Pakkoruotsi-illassa Maria Morri

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 1.12.2010 at 15.11
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Jossain piraattiblogissakin luki, että Kokoomus on ruotsin kielelle myönteinen puolue, koska myötäilee RKPeetä.

Minun hypoteesini on, että tuo on Kokoomuksen likaisten temppujen osaston alun perin levittämää propagandaa. Eikös se ole niin perin, että kaikkein vihamielisin toimi RKPeetä vastaan on olla ruotsin kielelle myönteinen ja varastaa niiden äänestäjät?

Ruotsin kielen opetus tuli siis kouluihin vuonna 1968 annetun lain myötä tms. keskustapuolueen toimesta. Tarkoituksena oli varmaan torpata Neuvostoliiton kasvavaa vaikutusvaltaa ja avata tie maaseudun ylijäämäväestölle muihin Pohjoismaihin. Pohjoismaisen yhteystyön vaikuttimena on varmaan ollut neuvostovastaisuus, sillä saajapuolena koko ajan on ollut Suomi. Pahimmassa tapauksessa tuo yhteistyö loppuu, koska Neuvostoliittoa ei enää ole ollut vähään aikaan eikä siitä ole edelleenkään mitään hyötyä muille kuin Suomelle.

Pohjoismaiden välillä on oikeasti vapaa liikkumisoikeus, toisin kuin EUssa. EUssahan kansalaisia karkotetaan aina välillä – Suomikin harrastaa tätä, jos olette uutisia seuranneet.

Ihmisille on vaan mainostettu, että EUssa tavarat ja ihmiset liikkuisivat vapaasti. Kun tulli takavarikoi EU-tavaraa rekkalastin kaatopaikalle (ja maksat itse vielä hävityskulut päälle) tai tulet karkotetuksi niin kyllä siinä mainoslume karisee silmistä.