Vs:Pakkoruotsi-illassa Maria Morri

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Pakkoruotsi-illassa Maria Morri Vs:Pakkoruotsi-illassa Maria Morri

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 1.12.2010 at 12.59
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Olisikohan tässä nyt niin, että Kokoomus soutaa ja huopaa tässä asiassa, koska sillä on joku ruotsinkielisten äänistä riippuva kansanedustaja?

Vaasassahan RKPeellä on muistaakseni 20% kannatus, eli siellä kielikysymyksellä on merkitystä. Ja se on aina niin, että ruotsinkielisten äänillä saa kansanedustajan, muttei päinvastoin.

http://liljat.fi/2010/12/ylen-pakkoruotsi-ilta/ :YLE ei myöskään ilmeisesti halunnut asettaa Maria Morrin tittelikenttään “Piraattipuolue” tai “Eduskuntavaaliehdokas”, vaan tituleerasi häntä yksinkertaisesti “opiskelijaksi”, joka on mediassa hyväksi todettu keino mitätöidä kenen tahansa järkipuheet. Muiden keskustelijoiden puolue- ja yhdistyskuuluvuus tuotiin kyllä esiin näkyvästi ja selvästi. Hyi hyi, YLE.

Kutsulistassa hän oli vielä piraattipuolueen edustaja. Ehkä hänelle oli varattu Ei Tuota Voi Äänestää – rooli, mutta kun alkoi käydä ilmi, ettei se onnistukaan, niin hänestä tehtiin Neiti Nobody?

En ole nähnyt ohjelmaa.

Oskarin esiintyminenhän meni siinä mielessä mukavasti, että neutraalikin väittelijä oli enemmän Oskarin puolella, joten studiossa oli 2-1 tunnelma.