Vs:Pakkoruotsi pois.

Julkaisija Vastaukset
mstprt # Posted on 8.1.2010 at 19.26
Profiilikuva käyttäjästä mstprt

pirattimies kirjoitti:
Quote:RiktigPolitik kirjoitti:
[quote]Noh kerro vaikka mitä muistat peruskoulun biologian tunneista? Etkö usko että tunnistaisit koiran kissasta jos et olisi käynyt niitä tunteja? Miten maantieto? Etkö muualta olisi oppinut että ruotsi olisi meidän naapuri jos koulusta ei olisi opittu? Miten ”pakkoruotsi” on estänyt sua lukemasta saksaa sen ennemmän kuin ”pakkofysiikka”? Miten luulet että sulla olisi ollut ennemmän hyötyä saksasta kuin ruotsista? Kyllähän ne saksassa erittäin hyvin englantia ymmärtää. Islannilla niillä on pakkotanska jonka niiden on luettava ennen englantia, joten ainakin niillä on sulla huonommat olot ;)

Olet uskomattoman typerä ihminen. En mä enää muuta tähän keksi, kai joku muu keksii.
Älä sano mulle livenä tuollaisia asioita esim. puoluekokouksessa koska minä raahaan sinut hiuksistasi sieltä pihalle. Ja saan aplodit kun teen sen.[/quote]

Puolueen jäsenten tai kannattajien uhkailu ei ole kovin hyvätapaista saati laillista. En tiedä voinko äänestää piraattipuoluetta ensi vaaleissa, jos tällaista esiintyy puolueen sivuilla.

Toiseksi oletteko miettineet, että Ruotsi on yksi Suomen tärkeimpiä kauppakumppaneita. Viennistä vuonna 2005 Ruotsin osuus oli 10,8% (fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_talous). Lisäksi Suomessa toimii lukuisia ruotsalaisia yrityksiä mm. Skanska, ABB, IKEA, Hennes & Mauritz, TeliaSonera jne. Toisin sanoen, jos Suomessa lopetetaan ruotsin opetus, niin on mahdollista, että svenska talande bättre folk on ihan aidosti jälleen parempaa kansaa.