Vs:Pakkoruotsi pois.

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 30.12.2009 at 17.57
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

Wikipediasta, Pakkoruotsi;

Pakkoruotsin vastustajat ovat esittäneet, että pakkoruotsia ei voi verrata muihin pakollisina opetettaviin aineisiin, koska esimerkiksi matematiikalla ja historialla on maailmanlaajuinen tarve, toisin kuin ruotsilla.

Tämä on 100% totta. Jos elämme globaalissa maailmassa niin tärkeimpiä aineita täällä olisi

– Suhteellisuusteoria
– Evoluutio-fakta + DNA yms faktat, ei jeesuspaskaa ja pakkoruotsia
– Liikuntaa enemmän kuntosaliharjoittelun muodossa varsinkin niille joita ei kiinnosta joukkourheilumuodot

On surkeaa propagandaa väittää että 6% väestöstä olisi ruotsinkielisiä. Moniko näistä 6% osaa sujuvaa Suomea? Kuinka moni? veikkaan että yli 90% osaa sujuvaa Suomea mutta jostain kummallisesta syystä meidän kaikkien on silti opiskeltava näiden heille itselleenkin täysin turhan Ruotsinkielen pakkopulla?

Käsitä nyt, että minulta meni Saksankielen opinnot mönkään yläasteella koska minulla ei riittänyt mitenkään energiat koulukiusaamisen yms lisäksi ruotsinkielen opiskeluun.

Se harmittaa, koska en ole elämäni aikana koskaan tarvinnut/kuullut suomessa ruotsinkieltä mihinkään ja ne harvat kerrat ruotsissa käytyäni olen pärjännyt aina 100% englannin kielellä.

Mikä jääräpäisyys sinulla on selittää että muka ei aiheudu kustannuksia ruotsinkielestä suomelle, että EU hoitaa käännökset? Uskomatonta potaskaa suollat suustasi ja vihaan sinua tällä hetkellä aikalailla.

Lopeta se lässytys ja alistu faktoihin, suomi EI ole mikään kaksikielinen maa. Täällä on pian kuule Arabiaa puhuvia paljon enemmän kuin ruotsinkieltä puhuvia, pitäisikö siitäkin tehdä virallinen toinen kieli?

Miksi se on niin vaikeaa käsittää että vain 10 miljoonaa ihmistä maailmassa puhuu ruotsia, suomenruotsia puhuu maailmassa vain se 300.000 max ja silti sinä vaadit että meidän etu olisi opiskella ikuisesti tuota tarpeetonta sontaa?

Aihe on minulle henkilökohtainen ja suorastaan vituttanut jo vuosikausia joten mitään poliittisesti korrektia puhetta minulta on aivan turha odottaa tästä asiasta.

Liirumlaarum lässytykset sikseen ja lopettakaa se saivartelu. Sen pitää olla 100% VAPAAEHTOISTA eikä mikään ”etuoikeus” tai ”rikkaus” tai mitään tekemistä YLEISSIVISTYKSEN kanssa tänä päivänä ei todellakaan ole opetella mitään kaarlekustaakorkki inhottavaa ruotsinkieltä josta ei täällä kukaan välitä. Päinvastoin, sitä vihataan, ellet ole huomannut?