Vs:Pakkoruotsi pois.

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 30.12.2009 at 21.52
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

RiktigPolitik kirjoitti:
Quote:Kannatan ennemmän valinnanvapautta koulussa, mutta itse harmitti kyllä ennemmän pakolliset uskonnon, geografian, biologian, kemian ja fysiikan tunnit mistä ei ole oikeasti ollut oikeasti hyötyä. Kaikki mitä 95% suomen kansasta tarvitsee tietää noista aiheista oppii muualta, kun taas ruotsin oppinnoista on ollut monille ennemmän hyötyä. Jos osaat ennestään jo kaksi vierasta kieltä pelkän enkun sijaan, niin sulla on helpompi oppia tulevaisuudessa uusiakin kieliä jos tarvetta siihen löytyy, joten täten ruotsin oppinnoista voi olla ”epäsuoraa hyöytyä”.

Anteeksi nyt mutta tämä oli niin täysin potaskaa kuin olla ja voi.

Että sinä rinnastat jonkun täysin tarpeettoman ruotsinkielen opiskelun noihin 100% tärkeimpiin asioihin mitä yhteiskunnassa tulisi osata? Osataan sitten ruotsia eikä tiedetä hevonhelvettiä muista kielistä tai matematiikasta, biologiasta yms? hohhoijjaa härregyyyyd sentään.

Sinulle on tärkeää että minun lapseni osaavat ruotsia? kuule se ei tule kuuloonkaan että sinä pässi alat päättämään mitä kieliä minun kakarani tulevaisuudessa opiskelee. Ja jos ei järkipuhe riitä niin kyllä sitten otan luuvitoset käyttöön aivan totta, jos ei se sinne kaaliin muuten uppoa.

Tää on 2010 eikä mikään 1800 luvun virkamies-suomi-venäjä-sekasikiö. Ruotsia ei suomessa tarvita yhtään mihinkään. Ei mihinkään. Ja ne jotka haluavat opiskella, eli se joku max 10-15% niin opiskelkoot jos haluavat bisneksiä ruottalaisten kanssa tehdä. Minäkin voin tehdä, mutta teen sen englanniksi jota osaan aika sujuvasti.