Vs:Patenttiasiat

Julkaisija Vastaukset
OSQ # Posted on 25.10.2009 at 21.26
Profiilikuva käyttäjästä OSQ

Paljon sanoja.
Kun alkutaipaleilla tiedustelin puolueen kantoja eri asioihin, sain vataukseksi toistuvasti, että piraatit ovat yhden asian puolue. Pyysin vastaajia sitten selventämään kuinka he sitä perustelisivat, en saanut selventävää vastausta. Sen enempää piirroshahmosi järkevyyttä pohtimatta tai taiteesi sisällön arvoa, yritän selvittää piraattien poliittisia tavotteita.

Quote:”whiic kertoo… Oma taiteenlajini on anime-musiikkivideot. Aiheina ovat kesyjen lipsynkkaus-videoiden lisäksi moraalittomat videot, jotka käsittelevät koulusurmia, raiskauksia, perversiota (uloste, nipple-fisting, skull-fuck), eläinrääkkäystä, juutalaisten holokaustia, jne.”

Henkilökohtainen kokemasi typeryydestäni on sinun vapautesi johon voit toki tuhlata aikaasi, mutta mielestäni tämä ei ole siihen oikea foorumi. Sananvapaus ja henkilökohtaisuuksiin ryhtyminen on kuitenkin hieman eri asioita. Jatkan leppoisan kökköistä tyyliäni, mutta mieliksesi jätin entterin käytön väliin. Ehkäpä nukut paremmin. Poliittinen kenttä on laaja ja koskee kaikkia elämän alueita ja kiitos sinulle että olet yhtynyt mielipiteeseeni. Nyt voimmekin siis haudata yhden puolueen ajatuksen ja etsiä niitä harvoja asioita.