Vs:Patenttiasiat

Julkaisija Vastaukset
mrZombie # Posted on 27.10.2009 at 16.42
Profiilikuva käyttäjästä mrZombie

Quote:Kuten aiemmin todettu, niin hallituksen jäsenillä on ollut niin paljon tekemistä, ettei minkään ylimääräisen tekemiseen ole ollut aikaa. Parempi olisi muodostaa ne ajatukset muutenkin puolesta/vastaan -keskustelun kautta, kuin lukemalla jokin selkeästi puolueellinen teos.
Hallituksella on ollut niin kiire tehdä kaikkea, ettei olla ehditty edes kiinnittämään huomiota siihen, miksi sitä kaikkea ollaan tekemässä? Voi hyvänen aika sentään, kyllä nyt perusasioista olisi sentään voinut itseään sivistää.

Suosittelisin kuitenkin lukemaan jotain laajempia ja perusteellisempia tekstejä kuin muodostamaan kannan ainoastaan foorumikeskusteluiden perusteella. Vaikka itse olenkin hieman perehtynyt aiheeseen, niin ihan amatöörihän minäkin olen verrattuna Boldriniin ja Levineen, jotka ovat taloustieteen professoreita.

Stephan Kinsellan Against Intellectual Property (pdf) on myös lukemisen arvoinen, joskin se lähinnä keskittyy libertaariin näkökulmaan. Mutta varmasti myös muut yhteiskuntateorioista kiinnostuneet saavat siitä vähintäänkin ajateltavaa. Kinsella on itse immateriaalioikeusjuristi (josta on myös seurannut ihan mielenkiintoista keskustelua).

Falkvingen argumentointiharjoitus ei sinällään ollut mikään kovin erikoinen, varsin lyhyesti ja yksinkertaisesti oli vastaukset väitteisiin. Ajattelinpa vain laittaa sen tännekin, löytyi arkistojen kätköistä vanhalta Piraattiliiton foorumilta.