Vs:Patenttiasiat

Julkaisija Vastaukset
Mikko Kunnari # Posted on 27.10.2009 at 17.12
Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

No hyvä on. OSQ: kerro minulle miten tienaat keksinnölläsi rahaa ilman minkäänlaista patenttijärjestelmää, etenkin jos sinulla ei ole mahdollisuuksia valmistaa keksintöä itse tai keksintö ei muodosta kokonaista tuotetta?

”Hallituksella on ollut niin kiire tehdä kaikkea, ettei olla ehditty edes kiinnittämään huomiota siihen, miksi sitä kaikkea ollaan tekemässä? Voi hyvänen aika sentään, kyllä nyt perusasioista olisi sentään voinut itseään sivistää.”

On selvästi ehditty muissa asioissa kuin patenteissa. Ne ovat valitettavasti aika pimentoon jäänyt osa-alue. Miksi kukaan sivistäisi itseään asialla, jota ei edes kiinnosta ajaa? Jos pidätte asiaa tärkeänä, niin teidän tehtävänä on tehdä asiassa aloitteita virallisiksi kannoiksi ja äänestää sellaisia edustajia, joita patentit kiinnostaa. Ei me olla mikään Ruotsin piraattipuolueen Suomen sivutoimisto, jonka automaattisesti pitää ajaa kaikkia asioita mitä naapurissakin.

En myöskään missään vaiheessa ole sanonut, että Suomen piraattipuolue eroaisi muista piraattipuolueista, vaan että kaikki piraattipuolueet eroavat hieman toisistaan. Pääperiaatteet ovat kuitenki samat: korostetaan perusoikeuksia, avointa demokratiaa sekä tietoyhteiskuntaa ja halutaan muuttaa immaterialakeja.