Vs:PayPal, Amazon, Visa & muut boikottiin?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka PayPal, Amazon, Visa & muut boikottiin? Vs:PayPal, Amazon, Visa & muut boikottiin?

Julkaisija Vastaukset
Ruuhijarvi # Posted on 15.12.2010 at 7.38
Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

Todella outoa, että näin merkittävälle alalle on annettu syntyä oligopoli. Ville Hautakangas bloggasi siitä, miten USA oli diplomaattisuhteillaan koittanut saada Visalle ja MasterCardille yksinoikeudet myös Venäjälle. Asettaa kyseenalaiseksi, että onkohan tämä Euroopankin tulos ihan pelkästään luotettavuuskysymyksin perusteltu, vai kuinka paljon on mukana ollut USA:n diplomaattisuhteet Eurooppaan. Sairasta touhua.

Ensimmäinen ongelma tuli juuri vastaan. Haluaisin ostaa Humble Indie Bundle -pelikokoelman Linuxille (jos joku ei ota osaa boikottiin tai koe sitä järkeväksi, voinen suositella), ja maksuvaihtoehdoistakin löytyisi Google Checkout, jota vastaan minulla ei sinänsä ole mitään hampaankolossa. Ongelmaksi kuitenkin muodostuu se, että Googlen palveluun ei voi suoraan siirtää rahaa, vaan se vain ohjaisi Visan korttimaksun oikeaan osoitteeseen.

Jotain noita virtuaalisia luottokortteja on. Pitäisi tutustua niihin, ja toivoa, että ne pelaisivat yhteen Google Checoutin kanssa ja niitä voisi ladata tilisiirtojen avulla.

Metelin pitäminen on tärkeää. Kuukauden päästä on oikeudenkäynti totaalikieltäytymisen johdosta.