Vs:Pedofiilien ja raiskaajien kuvat julki netissä?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Pedofiilien ja raiskaajien kuvat julki netissä? Vs:Pedofiilien ja raiskaajien kuvat julki netissä?

Julkaisija Vastaukset
OSQ # Posted on 2.5.2010 at 16.14
Profiilikuva käyttäjästä OSQ

Populistista tunteisiin kohdistuvaa politiikkaa. Isoja asioita ei kyetä tuomaan esiin sillä monopolit ovat kovia vastustajia ja pienen ihmisen äänet olisi saatava. Vihreiden asiat ovat valuneet kauas ympäristöasioista ja alkaneet muistuttaa koko ajan enemmän samaa mössöä mitä koko nykyinen eduskunta tekee. Vaikka miljardeja valutellaan suomesta ulos ja kansalaisten yksityisyys ja perusoikeuksia loukataan, uutisotsikoihin nousee pedofiilit ja maahanmuuttajat.

Yksityistämistä toteutetaan alehinnoilla suoraan suurkansallisille yhtiöille, jotka kehittyvät monopoleiksi kaikessa hiljaisuudessa. Yksityistäminen pitäisi saada pienempiin kotimaisiin yksiköihin suunnattua jos haluamme vielä tulevaisuudessa tehdä töitä tässä maassa.

Jos rangaistus menetelmiin kuuluisi ”jalkapuu” tai jokin vastaava, olisi siitä oltava laki. Kuinka määrittelemme julkaistavat rikolliset? Kuinka erotamme heidät oikeusmurhista? Vihapolitiikka sattuu helposti omaan nilkkaan kun kansalle luodaan koston välineitä. Suosimmeko kehittyvää yhteiskuntaa joka oppii ratkaisemaan ongelmia vai palaammeko keskiaikaan? Missä on ne porkkanat?