Vs:Pedofiilien ja raiskaajien kuvat julki netissä?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Pedofiilien ja raiskaajien kuvat julki netissä? Vs:Pedofiilien ja raiskaajien kuvat julki netissä?

Julkaisija Vastaukset
JJNiemi # Posted on 4.5.2010 at 0.50
Profiilikuva käyttäjästä JJNiemi

Ja sitten niitä kuvia voisi tulostella koulujen seiniin ja muihin julkisiin paikkoihin. Vaikka en itse haluaisi antaa mitään ihmisarvoa esim. pedofiileille, uskon ja toivon, että kun heidät kerran tuomitaan, se rangaistus on sitten siinä.

Lisäksi julkiset naamalistat ja osoitetiedot varmasti vain lisäisivät tarpeettomia väkivaltarikoksia, joita ei ”pimennossa” olevilla muuten tulisi. Omankäden toiminta lisääntyisi pelon lisääntyessä.

Jos puhutaan raiskaajien naamoista, suurin osa ei edes tiedä tärkeitä yksityiskohtia tapauksista. Tiedän monen monta tapausta, jossa naispuolinen henkilö on humalassa vapaaehtoisesti suostunut sukupuoliseen kanssakäymiseen, mutta seuraavana aamuna on suoraan sanoen syyttänyt raiskauksesta.

Varsinkin miehillä ei ole mitään oikeusturvaa tämän tyyppisissä asioissa, koska se, että jotakin sanotaan raiskaajaksi, sitä kohtaan nousee samantien vastenmielisiä tunteita.