Vs:Peltipönttö huijaus median suitsimana

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Peltipönttö huijaus median suitsimana Vs:Peltipönttö huijaus median suitsimana

Julkaisija Vastaukset
Pirate0 # Posted on 24.8.2010 at 9.40
Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

Jep, peltipoliisit eivät lisää turvallisuutta liikenteessä vaan rakenteelliset muutokset teiden rakenteissa ja kunnossa lisäisivät. Tämän valitttavasti vain maksaisi valtiolle selvää rahaa. Harmi vain että ulkomaiseen NATO aseistukseen kyllä riittää rahaa miljardi tolkulla mutta ei liikenneväylien parantimiseen ei sitten millään. Mieluisasti vain lisättäisiin kansalaisten valvontaa ja automaattista sakotuskäytäntöjä jotta valtiolle tulisi mahdollisimman paljon sakkotuloja sekä tietoa siitä missä kansalaiset liikkuvat.

Samalla poliisien fyysinen valvonta vähenee jolloin myös se että voitaisiin käräyttää myös rattijuopot sekä muita vaarallisia aineita käyttävät kuskit. Nämä peltipoliisit eivät käräytä muuta liikennettä selvästi hiljempää ajavat kuskit. Nämä aiheuttavat turhia ohitustarpeita normaalia vauhtia ajaville ja jokainen ohitus kapeilla teillä on vaaratilanne.

Suomessa ollaan otettu kanta jolla valvonta muka parantaa liikenneturvallisuutta vaikka peltipoliisien kyttääminen aiheuttaa turhaa stressiä kuljettajille. Keskinopeuden valvonta aiheuttaa myös sen että kuljettajien pitää todistaa ajavansa nopeussääntöjen mukaisesti eli kuljettaja on oletusarvoisesti syyllinen jota voidaan mielivaltaisesti sakottaa.