Vs:Peltipönttö huijaus median suitsimana

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Peltipönttö huijaus median suitsimana Vs:Peltipönttö huijaus median suitsimana

Julkaisija Vastaukset
Alejandro # Posted on 23.8.2010 at 0.00
Profiilikuva käyttäjästä Alejandro

Valtio tienaa myös tupakalla ja alkoholilla. Tosin se myös maksaa kalliisti niistä koituvista haitoista.

Jokainen ihmishenki on kallis eikä sitä voi mitata rahassa. Jos ylinopeuksia valvomalla säästetään edes se kymmenen henkeä, niin silloin se on perusteltua, maksoi mitä maksoi.

Nopeusrajoituksia ja nopeusvalvontaa tarvitaan, koska ihmiset ovat liian piittaamattomia omasta ja muiden hengestä ja hyvinvoinnista. Vai mistä kertoo, että niitä ylinopeuskuolemia on kuitenkin se lähes 90 vuodessa? Se on aika monta turhaa kuolemaa. Ja ihan vain siksi, että sattui olemaan kiire, tai on muuten vaan kiva ajella urku auki kylätiellä. Ja mieluiten vielä kännissä.

Vaikka sinä JJ75 varmasti olet keskimääräistä parempi kuski, niin joskus voi käydä sinullekin niin, että järjetöntä ylinopeutta kaahaava auto tulee vastaan, menettää autonsa hallinnan ja rysäyttää suoraan päin sinua. Silloin pääset kaunistamaan noita tilastoja, jotka mielestäsi ovat varmaankin ihan liian pienet vielä.

Kehitysehdotuksena: poistetaan nopeusrajoitukset kokonaan, niin luonnonvalinta hoitaa pikaisesti pahimmat typerykset.