Vs:Perussuomalaiset uhkaa jyrätä Piraattipuolueen

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Perussuomalaiset uhkaa jyrätä Piraattipuolueen Vs:Perussuomalaiset uhkaa jyrätä Piraattipuolueen

Julkaisija Vastaukset
Gagis # Posted on 1.11.2010 at 9.43
Profiilikuva käyttäjästä Gagis

snowballschance kirjoitti:
Quote:Sen sijaan piraattipoliitikkoja politiikka ei kiinnosta, koska monelle on tullut täytenä yllätyksenä, että ”pitäisikö tässä olla kanta myös maataloustukiin ja saamen kielen asemaan?”Ei se, että ihmiset tyrkyttävät omia huolenaiheitaan kaikille mahdollisille poliitikoille vaaliteemaksi yllätys ole. Ei niitä kantoja kuitenkaan hatustakaan kannata vetää ensin tutustumatta asiaa koskevaan aikaisempaan keskusteluun, argumentointiin ja erityisesti asiantuntijalausuntoihin ja tutkimuksiin.

Kieltäydyn noudattamasta monien muiden puolueiden ehdokkaiden esimerkkiä, eli muodostamasta kantoja mututuntumalla ilman perusteita, koska jollain potentiaalisella äänestäjällä on tunteikas mielipide jostain asiasta.

Suomalaisia huolettaa tuhannet aiheet, ja joidenkin enemmän tai vähemmän relevanttien aiheiden tyrkyttäminen vaaliteemoiksi on varsin turhaa. Ei muillakaan puolueilla kaikkea mahdollisesti kauden aikana äänestettäväksi tulevaa tuntevia yleisneroja ole. Mielummin tyydyn lupaamaan kuuntelevani asiantuntijoita ja perehtyväni tutkimukseen ennen äänestyksiä kuin otan kantaa liian lyhyellä aikataululla, vain vedotakseni jonkun tunteisiin.