Vs:Perussuomalaisten vaalitaktiikka kentällä

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Perussuomalaisten vaalitaktiikka kentällä Vs:Perussuomalaisten vaalitaktiikka kentällä

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 6.12.2010 at 8.00
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

jarkkoph kirjoitti:
Quote:Mielestäni tuo linkin takana oleva ”vinkuminen” jostakin persujen taktiikasta joka pitäisi voittaa on äänestäjien väheksymistä

Piti vähän miettiä, että mitäköhän oikein voisit tarkoittaa. Siinä mielessä tuo on väheksymistä, että ko. demarin mielestä ei ole syytä muuttaa politiikkaa vaan vain vaalitaktiikkaa.

Quote:ja vanhan valtapuolueen kannattajien paniikkia uuden tilanteen edessä, jossa vanha valta ei enää tulekaan kuin manulle illallinen.

Konkurssiin menneen SMP:n johtohenkilöt rekisteröivät Perussuomalaiset, joten historiallisesti tilanteessa ei ole paljoakaan uutta – tähän mennessä. Häviäjän puolella olevat nykypoliitikot voivat olla henkilökohtaisesti eri mieltä, mutta se on heidän häpeänsä.

Suomessa äänestysaktiivisuus on matalampi kuin Ruotsissa. Äänestämättä jättävät nuoret, jotka eivät tiedä politiikasta ja ex-äänestäjät, jotka kokevat (usein ihan syystä) tulleensa huijatuiksi. Nämä ovat myös mahdollisuus uudelle puolueelle. Ne 35%, jotka sanovat äänestävänsä varmasti, ovat jo päättäneet olla äänestämättä Piraattipuoluetta.