Vs:Perustulo

Julkaisija Vastaukset
Sari # Posted on 22.5.2011 at 14.17
Profiilikuva käyttäjästä Sari

Siinä mielessä tuo asumistuen poistaminen voisi olla hyvä homma, että sillä voisi saada yleishyödylliset asunnontuottajat ruotuun.

Tällä hetkellä Toas taitaa olla Tampereen ainoa asunnontuottaja, joka vielä rakennuttaa yksiöitä. Kaikilla muilla yksiöt on korvannut tämä huone+tupakeittiö-malli. Ei siinä mitään, jos asunnot ovatkin hieman avarampia, mutta kun joka saakutin huusholliin rakennetaan oma sauna. Tuollaisten asuntojen vuokria ei saa millään ilveellä alhaisiksi. Ja tuollaista rakentamista vielä tuetaan valtion rahoilla :angry:

Tuon asuntopolitiikan takia minäkin olen kusessa. Asuin aiemmin yksityisellä, mutta oli pakko muuttaa putkiremontin alta pois. Päätin silloin, etten enää lähde yksityiselle asumaan. Koska oli kiire, otin ekan kämpän jonka sain. Nyt minä asun yksin asunnossa, jossa on 48 neliötä tilaa ja oma sauna. Hinnan voitte varmaan päätellä.

Ollessani vielä töissä, pärjäsin jotenkuten. Nyt työttömänä olen sitten ihan purjeissa tän luukun kanssa. Olen ollut kaikissa mahdollisissa asuntojonoissa jo kuukausikaupalla, mutta asuntoa ei saa, jos on katto pään päällä.

Anteeksi kiroilu, mutta minä olen niin saatanan perkeleen kyrpiintynyt tähän luukkuun. Nuorempana olisin heittänyt kamani minivarastoon, ja lähtenyt reppu selässä maailmalle. Nyt vanhemmiten olen tullut niin laiskaksi, etten osaa edes karata kotoa :(