Vs:Pienpuolueet odottavat eduskuntavaaleja innolla

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Pienpuolueet odottavat eduskuntavaaleja innolla Vs:Pienpuolueet odottavat eduskuntavaaleja innolla

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 26.11.2010 at 15.28
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Piraattipuolueella on kansanedustaja ensi vuonna, toteaa kylmänviileästi puolueen puheenjohtaja Pasi Palmulehto.

Ainakin jotain on tehty oikein, koska kannatus selvästi nousee pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Muun maan tilanteesta en vaan tiedä, kai kannatus nousee sielläkin. Tai sitten Turun, Jyväskylän ja Oulun piraatit ovat tunnetumpia Helsingissä kuin omassa vaalipiirissään. Jos paikallinen media ei osoita kiinnostusta niin minkäs teet.

Äänestäjien poliittinen muisti on 3 kuukautta. Nyt on aika harjoitella vaalirummutusta vuoden loppuun saakka ja ensi vuonna sen pitää mennä ilman että puolue kompastuu omiin jalkoihinsa. Jos on mielessä jotain julkisuustempauksia niin niitä kannattaa sovittaa kalenteriin. Juuri ennen vaaleja olisi hyvä aika korottaa profiilia loppuhuipennukseksi.

Tässä vaiheessa kampanja näyttää olevan kuin esiintymislava, jolle on tullut paikalle harrastelijamuusikoita virittelemään soittimiaan ilman että heille on vielä mennyt ihan perille, että heidät on tilattu soittamaan illan bändiksi. Yleisöäkin on alkanut tulla paikalle ja muutama muusikko luo kummastuneita katseita heihin: ”Mitä nuo täällä tekevät ja minähän soitan vain itselleni!”. Ei tämä ihan noin mene, toivottavasti.