Vs:Piraatit saivat erävoiton Ranskassa

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Piraatit saivat erävoiton Ranskassa Vs:Piraatit saivat erävoiton Ranskassa

Julkaisija Vastaukset
Arhac # Posted on 16.4.2009 at 11.13
Profiilikuva käyttäjästä Arhac

Ei ole ohi ennen kun Carla Bruni laulaa…

Tappio alahuonessa oli tietysti tosi paha Sarkozylle, henkilökohtainen jopa. Mielenkiintoinen juttu oli että UMPin jäseneet oli 95% poissa (UMP on Sarkozyn puolue). Kulttuuriministeri Christine Albanel oli uhannut eroa jos HADOPI äänestys ei pistetään uudelleen päiväjärjestykseen 28.4. Silloin oli varattu aika insestille käsiteltävä laki, se ei ole vielä virallinen termi Ranskan lakissa. Koska TO-rikos on aina pahempi kuin insesti. AINA. Hyvä että he näyttävät väriänsä.

Sanoja kuten pettureita, huijareita jne. on käytetty äänestyksen jälkeen ja UMP aikoo mobilisoida seuraavaan äänestykseen 29.4., ylimääärinen sessio HADOPIn varten siis. Mutta samana monet ovat krittisiä ja kyseenalaistaa kulttuuriministeri Albanelin numeroita teollisuuden tappiosta, riippumaton tutkimus ei tietenkään ole.

Vaikea sanoa jos oppositio saa tarpeeksi väkeä mukaan että voi kaataa sitä uudestaan. Jos laki menee läpi se tarvitse vielä perustuslakituomioistuin hyväksyntä, ja siellä istuu mm. Ranskan entinen presidentti Jacques Chirac. Hän ei ole Sarkozy fani ja Ranskassa päätös on monesti tunnepohjainen.

Muutama linnkiä:

La Quadrature du Net 1
La Quadrature du Net 2
Iptegrity
Le domaine d Anais
Betanews