Vs:Piraattiaatteen näkymiä Purje lehdessä?

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattiaatteen näkymiä Purje lehdessä? Vs:Piraattiaatteen näkymiä Purje lehdessä?

Julkaisija Vastaukset
OSQ # Posted on 15.3.2010 at 10.58
Profiilikuva käyttäjästä OSQ

Quote:Kyseessä ei minun nähdäkseni niinkään ole asioiden tietoisesti hautaaminen, vaan ihan yksinkertaisesti tarpeeksi laadukkaan propagandan puute.

Jos piraatteja edustava lehti, jonka tehtävänä olisi propagandan levittäminen, julkaisee piraattien olevan edesmenneen epäonnistuneen tietoyhteiskuntapuolueen uusi nimi, niin katson sen olevan muutakin kuin propagandan puute.

Quote:Sen takia esimerkiksi Against Intellectual Monopolyn suomentaminen olisi teko, joka varmasti toisi enemmän syvällisempää asiakeskustelua.

Voiko ongelmaksi perustella kyvyttömyyden tai haluttomuuden yhden kirjan lukemiseen, jos tyhjyyden omistamiseen suhtaudutaan hyväksyvästi.
Quote:
TYP oli vain lähinnä keskustelukerho, jossa ideoitiin millainen hyvä yhteiskunta on, mutta ei alettu tekemään mitään sen eteen.

Haluammeko saman toistuvan PP.n nimissä? Jos oleelliset asiat, kuten tyhjyyden monopolit, feidataan.

Quote:Sosiaali- ja talouspolitiikalla viitataan wanhaan kunnon sosialismi vs. kapitalismi -debattiin. Koska piraattipuolueessa on kummaltakin äärilaidalta porukkaa, sellainen debatti ei ole kovin hedelmällistä itse piraattiaatteen edistämiselle, koska se veisi resursseja varsinaiselta agendalta.

Jos kokee tai ymmärtää sanan sosiaalipolitiikka vasemmistolaisuuden synonyyminä, niin suosittelen aiheeseen tutustumista, sillä yhteiskunnassa on sosiaalista toimintaa ilman aatteellisuutta ja jos talouspolitiikka koetaan oikeistolaisuuden synonyyminä, ollaan yhtä lailla eksyksissä. Sosiaalipolitiikkaan kuuluu ihmisten perustarpeisiin tehtävät yhteiskuntasopimukset ja monopoleja löytyy kasvottomilta monikansallisilta yhtiöiltä sekä diktatuureista, että kotoisesta suomestakin.

Quote:TYPillä oli muistaakseni aika paljon mielipiteitä kaikkeen muuhunkin, tai ainakin niitä yritettiin muodostaa – tämä on yksi niistä syistä, miksi se ei menestynyt.

Mielestäni annoit TYP.n menestymättömyyteen jo edellä vastauksen:

Quote:TYP oli vain lähinnä keskustelukerho, jossa ideoitiin millainen hyvä yhteiskunta on, mutta ei alettu tekemään mitään sen eteen.

Jääkö suomen piraatitkin historiaan keskustelukerhona joka jätti asiat muiden puolueiden harteille, Harria lainatakseni?