Vs:Piraattien presidenttiehdokas (ilmoittautumiset)

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattien presidenttiehdokas (ilmoittautumiset) Vs:Piraattien presidenttiehdokas (ilmoittautumiset)

Julkaisija Vastaukset
Pekka Mustonen # Posted on 26.4.2011 at 16.31
Profiilikuva käyttäjästä Pekka Mustonen

Olen myös kiinnostunut ehdokkuudesta tulevissa presidentinvaaleissa.

1. Missä asut ja missä aiot olla ehdokkaana tulevissa vaaleissa (jos et, miksi)?
Asun Joensuussa ja ehdolla aion olla täällä tulevissa kuntavaaleissa sekä suurella todennäköisyydellä myös neljän vuoden päästä eduskuntavaaleissa.

2. Ikä

29-vuotta.

3. Tehtävä tai toimet Piraattipuolueessa
Tulin mukaan äskettäin, eduskuntavaaleissa olin ehdolla Pohjois-Karjalan vaalipiirissä kohtuullisella menestyksellä, 252 ääntä = 0,3% annetuista vaalipiirissä.

4. Millaiseksi arvioisit yleistietosi ja erityisesti oman ulkopolitiikan tuntemuksesi?
Yleistietoni on laajaa. Minusta on sanottu, että tiedän asiasta kuin asiasta paljon. Ulkopolitiikkaa olen seurannut lapsesta saakka aktiivisesti. Näin ollen tuntemusta on karttunut lyhyen elämäni aikana.

5. Oletko esiintynyt mediassa ja millaisiksi arvioisit esiintymiskykysi?
Esiinnyin isommin ensi kertaa eduskuntavaalien alla vaalikeskustelussa, tämä näytettiin livenä netissä ja paikallisTV:ssä Joensuussa. Olen ammatiltani opettaja, joten esiinnyn oikestaan työkseni, joten esiintyminen ei minulle mikään ongelma ole.

6. Miten arvioit ajankäyttösi mahdollistavan vaalikampanjoinnin?
Aikaa löytyy riittävästi.

7. Kuinka paljon oletat voivasi panostaa rahallisesti vaalikampanjointiin ja nimien keruuseen?
Tämä on heikoin alueeni. On perhe elätettävänä ja opettajan palkka pieni. Joten rahallisen panostuksen mahdollisuus on vähäinen.

8. Miksi juuri sinun pitäisi edustaa piraattien arvomaailmaa presidentinvaaleissa?
Olen vakuuttava ehdokas. En ihan nuorimmasta päästä, mutten ainakaan liian vanha. Lisäksi elän vakaata perhe-elämää vaimoni ja kahden lapsen kanssa omakotitalossa. Hörhöehdokasta minusta ei saa tekemälläkään. Olen myös pidetty ihmisten keskuudessa yleisesti.

9. Oletko valmis siihen, että media saattaa kaivaa sinusta kaiken lapsuutta myöten?
Minulla ei ole mitään hävettävää menneisyydessäni.

10. Muuta mitä haluaisit kertoa itsestäsi.
Olen liikkeellä tosissani. Ymmärrän, etten ole puolueen sisällä tunnettu, miten voisinkaan olla, kun mukaan tulin pari kuukautta sitten. Kuitenkin katsoisin olevani erittäin hyvä vaihtoehto presidenttiehdokkaaksi. Tärkeimmäksi näen sen, että ehdokas saadaan yleensä asetetuksi, 20k nimien kerääminen ei ole helppoa. Tähän tulen antamaan oman panokseni. Samoin lupaan tukeni mahdolliselle ehdokkaallemme vaikkei valinta minuun osuisikaan.

Edit: Pelasin vähän peliä tuossa kun en nimeäni laittanut. Kiinnostuneet löytävät sen antamillani tiedoilla: No jokatapauksessa tässä se on:

Pekka Mustonen
29-vuotta
Joensuu