Vs:Piraattien presidenttiehdokas (ilmoittautumiset)

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattien presidenttiehdokas (ilmoittautumiset) Vs:Piraattien presidenttiehdokas (ilmoittautumiset)

Julkaisija Vastaukset
ahasse # Posted on 28.4.2011 at 16.18
Profiilikuva käyttäjästä ahasse

1. Asun keskipaikkeilla ruuhkasuomea. Hattulassa Hämeenlinnan kupeella.

2. Ikää löytyy 58 vuotta

3. Piraattipuolueessa odotan haastavia tehtäviä. Eduskuntavaalit 2011 ehdokas.

4. Yleistietoa sen verran, että pystyy kaikista asioista keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa. Sisä ja ulkopolitiikka hallussa.

5. Olen joutunut olemaan esiintyjänä varsinaista leipätyötäni hoitaessani. suurimmillaan yleisöä yli 1000 henkeä. Esiintyminen oli jokapäiväistä. + Erilaisia tv ja radioesiintymisiä vuosien varrella. Siis esiintymistä ei enää tarvitse opetella, se on ristiselässä aina mukana kulkemassa ja saatu nykyisessä Maanpuolustuskorkeakoulussa Lappeenrannassa. Voin jopa kouluttaa esiintymistä. (Olisi muuten tarpeen monille, kun katselee Linnanjuhlien sisääntuloa.)

6. Ajankäyttö vaalikampanjointiin tarvittaessa kokopäiväistä 24/7

7. Nimienkeruuseen on organisoitava joukkoja joita käytettävissä jonkin verran. Omaa rahaa tarpeen mukaan ja kannattavuuden perusteella.

8. Iän ja kokemuksen puolesta eniten kokemusta ja uskottavuutta!

9. Ei ole luurankoja kaapeissa. Sopii hyvin. Olisikin mielenkiintoista kun pääsisivät toteamaan, ettei mitään löydy.

10. Piraattipuolue ei ole osannut ottaa minua huomioon todellisten organisointi- ja johtaja kykyjeni puolesta.Paineita aiheuttaa ”kosinta” muihin puolueisiin.