Vs:Piraattinuorten hallituksen ehdokkuudet

Etusivu Foorumit Piraattinuoret Piraattinuorten hallituksen ehdokkuudet Vs:Piraattinuorten hallituksen ehdokkuudet

Julkaisija Vastaukset
Kubit # Posted on 4.5.2010 at 22.56
Profiilikuva käyttäjästä Kubit

Tuomas Salonen, Helsinki, 22v
Elektroniikka-asentaja ja ylioppilas, Operaattori elektroniikkatehtaalla
Haku päällä TKK:lle tietotekniikan tutkintoon

Nick: Kubit @ PirateNet, IrcNet, QuakeNet, Freenode, yms.

Liityin Piraattinuoriin jäseneksi viime vuoden lopulla ja siitä lähtien olen pyrkinyt parhaani mukaan osallistumaan toimintaan mahdollisuuksieni mukaan. Ikävä kyllä toimintani laajuus on jäänyt verrattaen vähäiseksi toistaiseksi (johtuen mm. muutosta ja muuten kiireisestä elämäntilanteesta). Pyrin kuitenkin koko ajan lisäämään aktiivisuutta ja otan innolla vastaan mahdollisuuksia toimia PiNun hyväksi.

Harrastuksista mainittakoon, että elektroniikka kiinnostaa ja olen jäsenenä Helsinki Hacklabissa. Tämän lisäksi on viime aikoina tullut enenevässä määrin sekoiltua Linuxin kanssa. Myös ohjelmointi kiinnostaa. Tämän lisäksi harrastan liikuntaa, toistaiseksi lähinnä lenkkeilyn muodossa, sekä zen-meditaatiota ja teen ryystämistä.

Haluan hallitukseen, koska haluan päästä paremmin sisälle PiNun toimintaan ja lisätä omaa aktiivisuuttani. Haluan tehdä töitä tämän yhteisön eteen. Uskon, että minulla on paljon annettavaa PiNulle.

Erityistehtävistä kiinnostaa tiedottajan pesti, mutta muistakin positioista voi keskustella.

Varajäsenyys kelpaa myös hyvin (mahdollisesti jopa paremmin kuin varsinainen jäsenyys), sillä olen suhteellisen kokematon tämän kaltaisessa toiminnassa ja varajäsenenä opetteleminen on ehkä luontevampaa. En kuitenkaan pelkää varsinaista jäsenyyttä. Kumpikin kelpaa ja otan kumman vain innolla vastaan.