Vs:Piraattinuorten puheenjohtajiston ehdokkaat

Etusivu Foorumit Piraattinuoret Piraattinuorten puheenjohtajiston ehdokkaat Vs:Piraattinuorten puheenjohtajiston ehdokkaat

Julkaisija Vastaukset
BobaMa # Posted on 18.5.2010 at 20.21
Profiilikuva käyttäjästä BobaMa

Nimi, asuinpaikka, ikä?

Matias Pajulahti, Turku, 24v

Tämänhetkinen ammatti sekä ammatillinen ja koulutustausta?

Lomautettu levyseppä, ylioppilas.

Mitä kaikkea olet tehnyt Piraattinuorissa?

Olin mukana Piraattinuorten perustamisessa keväällä 2009 ja ajauduin hetkeksi kokeilemaan puheenjohtajuutta kun perustamisessa ei vielä muut rohjenneet. Se oli ihan antoisaa varsinkin näin silloiselle järjestö- ja yhdistystoiminnan untuvikolle. Vaihdoin kuitenkin mielelläni varapuheenjohtajaksi syksyllä 2009 kun Lari innostui keulakuvan paikasta.

Millä nimimerkillä sinut löytää IRC:stä tai netistä yleensä?

BobaMa. Facebookissa Matias Piraattilahti.

Onko sinulla jotakin erityisosaamista tai erityisiä harrastuksia?

Olen piraatti, ARR! Arhrhl, olen tosin vasta hiljattain oppinut sanomaan ärrän oikein suomalaisittain. Paitsi etten aina muista tehdä sitä. Saa huomauttaa jos unohdan ja muutenkin arvostan jos puhutaan suoraan ja totta. Palaute on paras opettaja. Harrastan vähän kaikkea mutta en niin paljoa kuin haluaisin. Aiemmin vähän enemmänkin videopelejä (Nintendo), joskus liian harvoin melontaa, häröjä leffoja (~200 dvd-kokoelma), itsepuolustuslajeja (defendo atm.), ropellusta joskus, satunnaista parkouria, henkistä kasvua, aavistuksen maailman vanhinta tunnettua lautapeliä go:ta, paikasta toiseen pyöräilyä, vaeltelua öisin tai sateella, zombientappoa, ehkä joskus vahingossa animea esim scifiä tai fantasiaa, hiljaa olemista, ajatuspoliisiutta eikun siis kyseenalaistamista, yllätyksiä, ihmissuhdeanarkiaa, sairaita sarjakuvia, tietokirjoja, tulevaisuuden ja teknologisen kehityksen pohtimista, raskaampaa musiikkia, joskus kevyttäkin musaa, pitkiä listoja ja kenties harrastusteni ylenpalttista glorifiointia. Tänä vuonna olen aloitellut mm. kiipeilyä, ajanhallintaa ja ruokakasvien viljelyä. Osaan yleisesti myös vähän internetsiä ja koneita.
tl;dr = on

Miksi haluat varapuheenjohtajaksi?

En välttämättä halua, uusiakin vpj-ehdokkaita olisi kiva nähdä. Voisin keskittyä mielelläni enemmän paikallistoimintaan tavallisena pinun hallituksen jäsenenä mutta voin jatkaa yhtenä vpj:näkin.