Vs:Piraattinuorten puheenjohtajiston ehdokkaat

Etusivu Foorumit Piraattinuoret Piraattinuorten puheenjohtajiston ehdokkaat Vs:Piraattinuorten puheenjohtajiston ehdokkaat

Julkaisija Vastaukset
JoonasD6 # Posted on 22.5.2010 at 22.27
Profiilikuva käyttäjästä JoonasD6

Laitoinpa väärään ketjuun ensin omani…

Joonas Mäkinen, 21
Helsinki (ent. Kouvola)
matematiikan yo, Helsingin yliopisto (teen gradua ja kandia samanaikaisesti)

blogi/kotisivu: joonasmakinen.com

Jatkaisin mieluusti Piraattinuorissa toisena sen varapuheenjohtajana ja ottaisin vastuulleni kansainvälisten asioiden hoitamisen ja eri maiden nuorten piraattien välisen virallisen yhteydenpidon. Osaan sujuvasti suomea ja englantia pikku hiljaa sanavaraston karttuessa mukavasti ruotsia tyydyttävästi venäjää sekä vähän erinäisiä muita kieliä, joita kyllä tulen opiskelemaan vielä lisää.

Olen ongelmien ratkaisija, ja autan mielelläni kaikissa mahdollisissa ongelmissa. Minuun voi ottaa yhteyttä ircissä, sähköpostilla, puhelimitse, postitse, Twitterissä, Facebookissa, ja vasteaikani ovat varsin lyhyet. Kaikista minut löytää nimimerkillä JoonasD6 tai omalla irl-nimelläni. Ei ole liian pientä asiaa, jonka suhteen ei minulta voisi pyytä apua. Erityisosaamistani tietoyhteiskunta-alalla on luovan työn ja taiteen tuntemus. (nimim. entinen Teoston asiakas)

Lapsipornosensuurimiekkari oli ensimminen mielenosoitukseni, ja lähdin mukaan tietoyhteiskunta-aktivismiin ja Piraattipuolueen toimintaan mukaan FRA-mielenosoituksen jälkeen vuoden 2008 lopussa, 2009 alussa. Olin mukana perustamassa Piraattinuoria.

Piraattijuttujen ulkopuolella (ja lomassa) soitan pianoa, viulua ja rumpuja, laulan (yksin ja kuorossa Ylioppilaskunnan Laulajissa), sävellän, matemaagikoin ja yleistieteilen. Olen kiinnostunut suunnilleen kaikesta (kirjoitin 13 yo-ainetta lukiossa), ja minulla on useampi kuin muutama kirja työn alla. Toimin jatkuvasti opettajana, ja opetan matematiikkaa, englantia, fysiikkaa, … kaikenlaista.

Piraattinuorissa minulla olisi ehdottomasti vielä opittavaa siitä pakollisesta jännästä byrokratiasta sekä yhä tehokkaammasta delegoinnista. :)