Vs:Piraattinuorten puheenjohtajiston ehdokkaat

Etusivu Foorumit Piraattinuoret Piraattinuorten puheenjohtajiston ehdokkaat Vs:Piraattinuorten puheenjohtajiston ehdokkaat

Julkaisija Vastaukset
PaPi- # Posted on 26.4.2010 at 19.34
Profiilikuva käyttäjästä PaPi-

– Nimi, asuinpaikka, ikä?

Lari Yltiö , asun Helsingissä ja olen 21 vuotta vanha.

Tämänhetkinen ammatti sekä ammatillinen ja koulutustausta?

Työskentelen tällä hetkellä DJ:nä Helsingin keskustan yökerhoissa. Koulutukseltani olen ylioppilas. Olen myös ollut vuoden vaihto-oppilaana Japanissa viisi vuotta sitten.
Töiden ja Piraattinuorten asioiden hoitamisen lomassa luen pääsykokeisiin yliopistolle filosofiaa opiskelemaan.

– Mitä kaikkea olet tehnyt Piraattinuorissa?

Olen ollut perustamassa Piraattinuoria, ja toiminut ensimmäisen hallituksen rahastonhoitajana, ja syksystä 2009 lähtien nuorten puheenjohtajana.

– Millä nimimerkillä sinut löytää IRC:stä tai netistä yleensä?

Piratenetistä minut löytää nimimerkillä PaPi-, ja omalla nimellä facebookista.

– Onko sinulla jotakin erityisosaamista tai erityisiä harrastuksia?

Olen hyvin sosiaalinen, ja ulospäin suuntautunut, jota vaaditaan jo työssäni Dj:nä. Olen viettänyt paljon aikaa muiden poliittisten nuorisojärjestöiden aktiivien kanssa, joten minulla on kohtuullisen kattava verkosto ympäri puoluekentän. Vahvuuksiini kuuluu siis verkostoituminen.
Säännöllisiä harrastuksia minulla ei tällä hetkellä kiireiden vuoksi ole, mutta epäsäännöllisesti harrastan laitesukellusta ja krav magaa.
Tykkään myös pyöritellä levyjä vapaa-aikana. Olen hyvin kiinnostunut ilmailusta, hyvistä viineistä ja ruo’ista sekä vanhanajan musiikista ja pukeutumisesta.

– Miksi haluat puheenjohtajaksi?

Puheenjohtajana toimiminen on ollut hyvin antoisaa, ja Piraattinuorista on muokkautumassa vakavasti otettava mutta rento nuorisojärjestö kaikenlaisille nuorille ympäri Suomen, Haluan olla luotsaamassa nuoria myös jatkossa, koska koen pestin sopivan minulle. En ole kaikkein aktiivisin internetissä, mutta sen ulkopuolella koen olevani elementissäni, ja haluan jatkossakin jalkauttaa Piraattinuoria niin kaduille kuin kabinetteihinkin jotta voisimme tehdä itsemme tunnetuksia kaikille nuorille.
Pyrin siis puheenjohtajaksi, mutta muukin hallituspaikka käy hyvin.