Vs:Piraattipolitiikka?

Julkaisija Vastaukset
HarriKivisto # Posted on 9.2.2009 at 16.34
Profiilikuva käyttäjästä HarriKivisto

Quote:Eipä tuohon nyt mitään erityisiä resursseja tarvita kuin kiinnostusta yhteiskunnallisten asioiden seuraamiseen ja kykyä keskustella niistä.

Aika on varsin olennainen resurssi, ja se on hyvin rajallinen. Mutta tarvitaan niitä muitakin resursseja – yhteiskunnallinen vaikuttaminen on enemmänkin kuin keskustelua nettifoorumilla tms.
En kuitenkaan katsoisi että kyse olisi lähinnä resursseista – jos muita asioita haluaa puolivillaisesti ajaa, niin se ei toki ole ainakaan paljon muusta pois. Jos puolue haluaisi olla vasemmistopuolue tai oikeistopuolue tai keskustapuolue tai jotain muuta, se olisi sitä, resursseista viis. Kyse on pohjimmiltaan siitä, että puolue ei halua sijoittua vasemmisto-oikeisto akselille. Tämä ei ole vain pragmaattinen päätös.

Quote:
Mutta kannattaa sitten pitää tuoreena mielessä että pelkästään tekijänoikeuteen keskittämällä asetatte vaeltavat pikselit ihmisten elannon edelle.

Ennen kuin tämä keskustelu sen tarkemmin etenee, haluaisin mielelläni varmistua siitä, ettet ole käsittänyt puolueohjelmaa olennaisesti väärin.